Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli: Στα 34 ευρώ ανεβάζει τον πήχη η Alpha Finance

Μέση ετήσια αύξηση των εσόδων κατά 6% και των EBITDA κατά 8,8% θα εμφανίσει η Folli έως το 2016, τονίζει η Alpha Finance. Διατηρεί neutral για τη μετοχή, αλλά ανεβάζει την τιμή-στόχο κατά 9 ευρώ.

Folli: Στα 34 ευρώ ανεβάζει τον πήχη η Alpha Finance

Στα 34 από 25 ευρώ ανεβάζει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Folli Follie η Alpha Finance, διαβλέποντας περιθώριο ανόδου 15,4% από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών, σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση "neutral" για τον τίτλο. 

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, η εισηγμένη συνεχίζει να παράγει αξία μέσα από προσεκτικές ενέργειες τους τελευταίους μήνες. Η Alpha υπενθυμίζει μεταξύ άλλων την πώληση των ΚΑΕ αλλά και την αναχρηματοδότηση των δανείων. Το καθαρό χρέος της εταιρίας αναμένεται να μηδενιστεί στην επόμενη τριετία, σημειώνει. 

Παράλληλα, τονίζει η Alpha, οι τάσεις στα έσοδα βελτιώνονται, όπως φαίνεται και στα αποτελέσματα εξαμήνου, παρά το γεγονός ότι παραμένουν οι πιέσεις στις ελεύθερες ταμειακές ροές. 

Η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι η Folli θα εμφανίσει μέση ετήσια αύξηση των εσόδων κατά 6% και των EBITDA κατά 8,8% έως το 2016. 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v