Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Πράσινο φως στην εισαγωγή των νέων μετοχών της MIG

Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της MIG ενέκεινε μεταξύ άλλων η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών.

ΧΑ: Πράσινο φως στην εισαγωγή των νέων μετοχών της MIG

H Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των:

166.669.458 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ», οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή 90.001.824 ομολογιών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 18η Σεπτεμβρίου 2014.

Επίσης, ενέκρινε :

• Την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας «Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.» από την εταιρία – Μέλος «BETA ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014.

• Την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή στο παράγωγο προϊόν ΣΜΕ επί των μετοχών της εταιρίας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ» από την εταιρία – Μέλος «ΑΛΦΑ FINANCE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί του εν λόγω παράγωγου προϊόντος την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014.

• Την παραίτηση της εταιρείας - Μέλους «ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» από την ιδιότητα του Μέλους Διαπραγμάτευσης στην Αγορά Αξιών, λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της από την εταιρεία «ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.».

 

***Ολόκληρη η ανακοίνωση για τις νέες μετοχές της MIG, δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v