Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank Equities: Ποια «μηνύματα» έστειλαν Folli και Fourlis από το Roadshow

Οι προβλέψεις των διοικήσεων των Folli Follie και Fourlis κατά το 9ο Roadshow στο Λονδίνο. Οι τιμές-στόχοι και οι συστάσεις της Eurobank Equities για τις δυο εισηγμένες.

Eurobank Equities: Ποια «μηνύματα» έστειλαν Folli και Fourlis από το Roadshow
Τα σημαντικότερα μηνύματα που έστειλαν οι διοικήσεις των Folli Follie και Fourlis κατά το 9ο Roadshow στο Λονδίνο παρουσιάζει η Eurobank Equities σε σχετική ανάλυση.

Η διοίκηση της Folli τόνισε ότι η αγορά της Κίνας συνεχίζει την ισχυρή πορεία της. Εκτίμησε ότι τα περιθώρια της τάξης του 40% θα ομαλοποιηθούν αλλά θα αυξηθούν οι πωλήσεις.

Προέβλεψε ότι η ενίσχυση του δικτύου θα προέλθει κατά το ήμισυ από franchise, ενώ τόνισε την στήριξη που παρέχει η Fosun.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί την σύσταση hold και την τιμή-στόχο των 30,5 ευρώ για την μετοχή της Folli Follie.

Σε ό,τι αφορά τον Fourlis η διοίκηση εκτίμησε ότι η βελτίωση στα μεγέθη θα συνεχιστεί και το δεύτερο εξάμηνο. Χαρακτήρισε περιορισμένο του περιθώριο περικοπής δαπανών στα ΙΚΕΑ, ωστόσο ανέφερε πως τα κόστη δεν θα ανέβουν όταν η αγορά ανακάμψει.

Ανέφερε επίσης πως αν από την λογιστική αξία αφαιρεθούν τα μη λειτουργικά περιουσιακά στοιχεία τότε τα καθαρά χρέη υποχωρούν στα (περίπου) 80 εκατ. ευρώ, ποσό που αναλογεί σε 3 φορές τα EBITDA. Η πρόσβαση στη χρηματοδότηση είναι ανέπαφη. Η Intersport δανείστηκε πρόσφατα 25 εκατ. με επιτόκιο 5,5%.

Η Eurobank Equities διατηρεί την τιμή-στόχο των 5,6 ευρώ και την σύσταση hold για την μετοχή της εισηγμένης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v