Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σεμινάριο για τις χρηματοοικονομικές αγορές από Fast Finance και IronFX

Τους κινδύνους και τις ευκαιρίες των χρηματοπιστωτικών αγορών αλλά και τους τρόπους για να «τοποθετηθεί» κάποιες σε αυτές θα αποτελέσουν το αντικείμενο του δωρεάν σεμιναρίου που διοργανώνουν στις 25 και 26/9 η Fast Finance και η IronFX Global.

Σεμινάριο για τις χρηματοοικονομικές αγορές από Fast Finance και IronFX

H Fast Finance και η IronFX Global διοργανώνουν δωρεάν σεμινάριο στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, με θέμα «Προοπτικές, Κίνδυνοι και Ευκαιρίες για τις Χρηματοοικονομικές αγορές».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Electra Palace, και στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Electra Palace.

Οι κ. Νίκος Κουτσιμπογιώργος, Ηλίας Ζαχαράκης και Σίμος Μαυρούδης θα παρουσιάσουν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου για λογαριασμό της IronFX Global και της Fast Finance αντίστοιχα την αγορά συναλλάγματος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις προοπτικές που αναδύονται στις διεθνείς αγορές και στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά για το φθινόπωρο του 2014.

Ειδικότερα, ο κ. Νίκος Κουτσιμπογιώργος, της IronFX Global, θα μιλήσει για τις προοπτικές, τους κινδύνους και τις ευκαιρίες στις διεθνείς αγορές, ενώ οι κ. Ηλίας Ζαχαράκης και Σίμος Μαυρούδης, της Fast Finance, θα αναφερθούν στην επικαιρότητα και στις επενδυτικές αποφάσεις στο ελληνικό χρηματιστήριο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η IronFX και η Fast Finance πιστεύουν ότι η ουσιαστική, συστηματική και ποιοτική εκπαίδευση μέσω σεμιναρίων είναι μία πολιτική μέγιστης σημασίας για τους πελάτες τους, έτσι ώστε να αποκτήσουν την δυνατότητα να κάνουν καλύτερες και πιο κερδοφόρες συναλλαγές.

Όπως σημειώνουν, οι χρηματοπιστωτικές αγορές εξελίσσονται συνεχώς και οι κεντρικές τράπεζες κυριαρχούν στην διαμόρφωση των οικονομικών πολιτικών περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην ιστορία. Η Fed μειώνει το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων (tapering), η Ιαπωνία πειραματίζεται με τα Abenomics, η Κίνα επιβραδύνει τους ρυθμούς ανάπτυξής της, η Ευρώπη βρίσκεται ένα βήμα πριν την ύφεση, η Ελληνική αγορά προσπαθεί να ανακάμψει, ενώ τέλος οι αναδυόμενες αγορές χάνουν τη γοητεία τους.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι ομιλητές θα συζητήσουν με το ακροατήριο τους κινδύνους και τις ευκαιρίες των χρηματοπιστωτικών αγορών και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να «τοποθετηθούν» σε αυτές με τον καλύτερο τρόπο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v