Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Ελκυστική η μετοχή, λέει η Eurobank Equities

Ελκυστική επενδυτική περίπτωση η μετοχή της Jumbo, τονίζει η Eurobank Equities. Στα 14,5 ευρώ η τιμή-στόχος για τη μετοχή, με σύσταση "buy". Εντυπωσιακή η παραγωγή ταμειακών ροών, σημειώνει. Πρόβλεψη για αύξηση κερδών στα 115 εκατ. το 2015.

Jumbo: Ελκυστική η μετοχή, λέει η Eurobank Equities

Αναμενόμενα χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα ετήσιας χρήσης της Jumbo η Eurobank Equities, σε έκθεσή της στην οποία χαρακτηρίζει ελκυστική τη μετοχή και διατηρεί σύσταση "buy" με τιμή-στόχο στα 14,5 ευρώ. 

Η χρηματιστηριακή υπογραμμίζει ότι το μέρισμα που ανακοίνωσε η εταιρία (0,18 ευρώ) είναι κάπως χαμηλότερο από τις προσδοκίες.

Ωστόσο, σημειώνει ότι η παραγωγή ταμειακών ροών παραμένει εντυπωσιακή. Οι ελεύθερες ταμειακές ροές ξεπέρασαν τα 90 εκατ. ευρώ, ενώ στα τέλη Ιουνίου η εταιρία είχε καθαρό ταμείο 131 εκατ. ευρώ, έναντι 31 εκατ. ευρώ κατά την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. 

Παράλληλα, σημειώνει ότι με 6 νέα καταστήματα και αύξηση πωλήσεων άνω του 10% ήδη το πρώτο δίμηνο της χρήσης 2014-2015, η πρόβλεψη της εταιρίας για αύξηση πωλήσεων 8% στο σύνολο της νέας χρήσης βασίζεται σε γερά θεμέλια.

Η χρηματιστηριακή προβλέπει αύξηση των καθαρών κερδών της εταιρίας στα 115 εκατ. ευρώ το 2015. 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v