Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Ενέκρινε την εισαγωγή 9 εκατ. δικαιωμάτων της Ίλυδας

Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 9.000.000 δικαιωμάτων προτίμησης της εταιρείας Ίλυδα ενέκρινε μεταξύ άλλων η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών.

ΧΑ: Ενέκρινε την εισαγωγή 9 εκατ. δικαιωμάτων της Ίλυδας

H Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 9.000.000 δικαιωμάτων προτίμησης επί των μετοχών της εταιρίας «ΙΛΥΔΑ Α.Ε.», που θα προκύψουν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, σε αναλογία 1 νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε 100 παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές, σε τιμή διάθεσης μετοχής € 0,90. Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης στην εν λόγω αύξηση ορίζεται η 13η Οκτωβρίου 2014.

Δικαιούχοι των δικαιωμάτων προτίμησης είναι οι μέτοχοι της εταιρίας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της 14ης Οκτωβρίου 2014. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από την 16η Οκτωβρίου 2014 έως και την 30η Οκτωβρίου 2014, ενώ η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος στο ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών του Χ.Α. ορίζεται από την 16η Οκτωβρίου 2014 έως και την 24η Οκτωβρίου 2014.

Επίσης, η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενημερώθηκε για:

• τη μείωση της ονομαστικής αξίας των κοινών και προνομιούχων ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΕΡΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ Α.Ε.» από € 2,83 σε € 1,50. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφιστάμενων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία ορίστηκε η 14η Οκτωβρίου 2014.

• την αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας «EUROBANK PROPERTIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» σε «GRIVALIA PROPERTIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ», με διακριτικό τίτλο «GRIVALIA PROPERTIES ΑΕΕΑΠ», η οποία θα ισχύει από την 13η Οκτωβρίου 2014.

• την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «FOURLIS Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» από € 1,00 σε € 1,07. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφιστάμενων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία ορίστηκε η 14η Οκτωβρίου 2014.

• την ισόποση αύξηση και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «EPSILON NET A.E.» και την αναλογική επιστροφή ποσού € 0,09 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής € 0,30 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ορίστηκε η 15η Οκτωβρίου 2014. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 16η Οκτωβρίου 2014.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v