Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

HSBC: Νέες χαμηλότερες τιμές-στόχοι για Folli, ΟΠΑΠ, Jumbo

Ο διεθνής οίκος χαμηλώνει τον πήχη για τις μετοχές των Folli Follie, Jumbo και ΟΠΑΠ. Διατηρεί τις συστάσεις overweight. Tι εκτιμά για τις τρεις εισηγμένες.

HSBC: Νέες χαμηλότερες τιμές-στόχοι για Folli, ΟΠΑΠ, Jumbo
Νέες χαμηλότερες τιμές-στόχους θέτει για τις μετοχές των ΟΠΑΠ, Jumbo,Folli Follie η HSBC σε έκθεση με ημερομηνία 20 Οκτωβρίου.

Η HSBC θέτει νέα τιμή-στόχο τα 35 ευρώ, από 37,1 πριν για την μετοχή της Folli Follie, διατηρώντας την σύσταση Overweight.

O διεθνής οίκος αναφέρει ότι η Folli είναι η προτιμώμενη μετοχή (highest conviction call) από τον εγχώριο κλάδο των consumers.

Tονίζει την αύξηση των πωλήσεων της εταιρίας το πρώτο εξάμηνο, ενώ αναφέρει πως η μετοχή διαπραγματεύεται με discount έναντι των ευρωπαϊκών ανταγωνιστών.

Σε ό,τι αφορά την Jumbo θέτει νέα τιμή τα 14,5 ευρώ από 16,5 πριν, ενώ επαναδιατυπώνει την σύσταση Overweight.

Eκτιμά πως η αύξηση των πωλήσεων της εταιρίας θα συνεχιστεί και τα επόμενα τρίμηνα και σημειώνει ότι το τελευταίο τρίμηνο η Jumbo κατέγραψε διψήφια άνοδο των πωλήσεων για πρώτη φορά σε διάστημα 12 μηνών.

Για την μετοχή του ΟΠΑΠ θέτει νέα τιμή στα 12,1 ευρώ από 14,8 πριν, με σύσταση overweight.

O διεθνής οίκος αναφέρει πως η συγκράτηση των δαπανών έχει οδηγήσει σε άνοδο τα περιθώρια, ενώ πλεον η εταιρία δεν έχει το βαρίδι των νομικών αποφάσεων για το ζήτημα του μονοπωλίου.

Σε ό,τι αφορά το ΧΑ η HSBC ότι όλες οι μετοχές διαπραγματεύονται με discount συγκριτικά με τους ευρωπαϊκές εταιρίες. Τα τρέχοντα επίπεδα παρουσιάζουν μια καλή αγοραστική ευκαιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v