Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Ελκυστικό σημείο εισόδου στη μετοχή βλέπει η Eurobank Equities

η μετοχή του ΟΤΕ διαπραγματεύεται με discount 25% περίπου σε σχέση με τον ευρωπαϊκό κλάδο, τονίζει η Eurobank Equities. Προβλέπει σημαντική ώθηση από τα δικαιώματα Ch. League. Τι αναμένεται για το Q3. Διατηρεί "buy" και τιμή-στόχο στα 13,6 ευρώ.

ΟΤΕ: Ελκυστικό σημείο εισόδου στη μετοχή βλέπει η Eurobank Equities

Η πρόσφατη υποχώρηση στην τιμή της μετοχής του ΟΤΕ δεν ευθυγραμμίζεται με τα θεμελιώδη μεγέθη της εταιρίας, τονίζει η Eurobank Equities, επισημαίνοντας ότι στα τρέχοντα επίπεδα δημιουργείται ελκυστικό σημείο εισόδου για μακροπρόθεσμους επενδυτές. 

Όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή, η μετοχή του ΟΤΕ διαπραγματεύεται με discount 25% περίπου σε σχέση με τον ευρωπαϊκό κλάδο. Σημειώνεται ότι διατηρεί σύσταση "buy" και τιμή-στόχο στα 13,6 ευρώ.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή υπογραμμίζει ότι η εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Champions League για την περίοδο 2015 - 2018 αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στα μεγέθη του οργανισμού.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα γ' τριμήνου, τα οποία είναι προγραμματισμένο να ανακοινωθούν στις 6 Νοεμβρίου, η χρηματιστηριακή προβλέπει βελτίωση της τάσης στα έσοδα (πτώση 3,8% από 4,2% το Q2) και EBITDA ύψους 373 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 1,5% σε ετήσια βάση. Οι ελεύθερες ταμειακές ροές αναμένεται να υπερβούν τα 100 εκατ. στο τρίμηνο, υπογραμμίζει.

   

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v