Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Στα 13,6 ευρώ η τιμή-στόχος από την Eurobank Equities

Τη σύσταση Buy επαναδιατυπώνει για την μετοχή του ΟΠΑΠ η Eurobank Equities. H χρηματιστηριακή παρουσιάζει το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα για το λανσάρισμα των παιγνιομηχανών αλλά και τις προτάσεις του ΟΠΑΠ προς τους πράκτορες για τις προμήθειες.

ΟΠΑΠ: Στα 13,6 ευρώ η τιμή-στόχος από την Eurobank Equities
Tιμή-στόχο τα 13,6 ευρώ και σύσταση Buy θέτει για την μετοχή του ΟΠΑΠ η Eurobank Equities σε report με ημερομηνία 24 Οκτωβρίου.

Στο report της Eurobank παρουσιάζονται οι προτάσεις του OΠΑΠ για τις προμήθειες των πρακτόρων αλλά και το επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα για την λειτουργία των νέων παιγνιομηχανών (VLTs).

Όπως ανέφερε η εταιρία το πρώτο κύμα των VLTs (4,5 χιλιάδες) θα εισέλθει στην αγορά το α΄ τρίμηνο του 2015, ενώ το σύνολο των 16.500 VLTs που θα «εκμεταλλεύεται» ο OΠΑΠ θα είναι έτοιμο Ιούνιο-Ιούλιο του 2015.

Οι παραχωρησιούχοι (subcontractors) θα επιλεγούν το α΄ τρίμηνο του 2015 και αναμένεται να έχουν το σύνολο του δικτύου (18.500 VLTs) στην αγορά έως το α΄ τρίμηνο του 2016.

Το δίκτυο του OΠΑΠ για τα VLTs θα αναπτυχθεί σε περίπου 650 σημεία (gaming halls).

Για όσους πράκτορες δεν έχουν την δυνατότητα να επενδύσουν σε gaming halls o OΠΑΠ προτείνει να «τοποθετηθούν» σε αυτά μέσω ομολόγων αξίας μεταξύ 1.000 και 10.000 ευρώ. Ο Oργανσιμός θα εκδώσει σε δυο φάσεις ομόλογα συνολικής αξίας 10 εκατ. ευρώ.

Αναφορικά με το Πάμε Στοίχημα (το «επίγειο») η εταιρία προτείνει κλιμακωτές προμήθειες. Ειδικότερα προμήθεια 3% για τα μονά παίγνια, 5% για τις δυάδες, 9% για τις τριάδες, 12% για τις τετράδες και 16% για τα παίγνια με υψηλότερο περιθώριο.

Για το online Στοίχημα η πρόταση του ΟΠΑΠ είναι προμήθεια 18% επί των μικτών κερδών.

Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή οι διαπραγματεύσεις με τους πράκτορες συνεχίζονται και η τελική «δομή» των προμηθειών ίσως να είναι διαφορετική από αυτή που παρουσιάζει. Επιπλέον το επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα για τα VLTs είναι ενδεικτικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v