Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέσσερα αστέρια Morningstar για το ING Μετοχικό Εσωτερικού

Το αμοιβαίο κεφάλαιο ING Μετοχικό Εσωτερικού επενδύει κυρίως σε μετοχικούς τίτλους που διαπραγματεύονται στο ελληνικό χρηματιστήριο. Διαχειρίστρια εταιρία είναι η ING ΑΕΔΑΚ και θεματοφύλακας ηΤράπεζα Πειραιώς.

Τέσσερα αστέρια Morningstar για το ING Μετοχικό Εσωτερικού

Το Αμοιβαίο Κεφάλαιο ING Μετοχικό Εσωτερικού απέσπασε τέσσερα αστέρια (overall rating) στην αξιολόγηση της Morningstar για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2014.

Σύμφωνα με την προσέγγιση του ανεξάρτητου οίκου αξιολόγησης Morningstar, τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση της επίδοσης των αμοιβαίων κεφαλαίων και την κατάταξή τους σε μία κλίμακα από 1 έως 5 αστέρια είναι οι ιστορικές αποδόσεις των αμοιβαίων κεφαλαίων σε συνδυασμό με τον επενδυτικό τους κίνδυνο. Το τελικό αποτέλεσμα συγκρίνεται με τα αντίστοιχα του συνόλου των αμοιβαίων κεφαλαίων της ίδιας κατηγορίας.

Με βάση την επενδυτική πολιτική του, το αμοιβαίο κεφάλαιο ING Μετοχικό Εσωτερικού επενδύει κυρίως σε μετοχικούς τίτλους που διαπραγματεύονται στο ελληνικό χρηματιστήριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η βαθμολόγηση των τεσσάρων αστεριών επιβραβεύει την προσπάθεια και αφοσίωση της ομάδας διαχείρισης της ING ΑΕΔΑΚ υπό τη διεύθυνση του κ. Γεώργιου Κουφόπουλου σε μία περίοδο προκλήσεων για την ελληνική μετοχική αγορά.

Η ING ΑΕΔΑΚ, πέρα από την διαχείριση και διάθεση των ελληνικών αμοιβαίων κεφαλαίων, είναι αντιπρόσωπος των ΟΣΕΚΑ ING Λουξεμβούργου. Μεταξύ αυτών, αρκετοί είναι οι ΟΣΕΚΑ που έχουν αποσπάσει αντίστοιχες αξιολογήσεις και έχουν διακριθεί από διεθνείς ανεξάρτητους οίκους.

Παρατίθενται, ενδεικτικά, ΟΣΕΚΑ ING Λουξεμβούργου που διατίθενται στην Ελλάδα με αξιολόγηση 4 και 5 αστεριών από την Morningstar:
ING (L) Renta Fund US Credit
ING (L) Invest Emerging Europe
ING (L) Invest Europe Opportunities
ING (L) Patrimonial Aggressive
ING (L) Patrimonial Balanced
ING (L) Patrimonial Defensive
ING (L) Renta Fund Asian Debt (Hard Currency)
ING (L) Renta Fund Emerging Markets Debt (Hard Currency)
ING (L) Renta Fund Global Bond Opportunities
ING International Converging Europe Equity

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v