Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

METΚΑ: Στα €11,60 η τιμή-στόχος από Eurobank Equities

H Εurobank Equities μειώνει τις εκτιμήσεις για το φετινό μέρισμα της METKA στα €0,41 από €0,58 ανά μετοχή. Διατηρεί σύσταση «buy», λαμβάνοντας υπόψη την δυνατότητα για την δημιουργία ισχυρών ταμειακών ροών και υψηλών μερισμάτων.

METΚΑ: Στα €11,60 η τιμή-στόχος από Eurobank Equities

Στα 11,60 ευρώ από 13 προηγουμένως μειώνει την τιμή-στόχο της μετοχής της ΜΕΤΚΑ η Eurobank Equities, σε έκθεση με ημερομηνία 18 Δεκεμβρίου στην οποία διατηρεί σύσταση «buy».

H χρηματιστηριακή μειώνει τις προβλέψεις για τα κέρδη και τις πωλήσεις το 2014 εξαιτίας των καθυστερήσεων στην εκτέλεση του συμβολαίου στη Συρία.

Παράλληλα μειώνει τις εκτιμήσεις για το φετινό μέρισμα, στα €0,41 από €0,58 ανά μετοχή. Οι αναλυτές της Eurobank εκτιμούν ότι η διοίκηση της εταιρείας θα υιοθετήσει μια πιο συντηρητική στάση λόγω της επιβράδυνσης στην μείωση του ανεκτέλεστου έργου της εταιρείας. 

Η Eurobank επισημαίνει πως η τιμή-στόχος παραμένει αρκετά πάνω από τα τρέχουσα επίπεδα, ενώ τονίζει πως διατηρεί τη σύσταση «buy» λαμβάνοντας υπόψη την δυνατότητα για την δημιουργία ισχυρών ταμειακών ροών και υψηλών μερισμάτων. 

Σημειώνεται ότι η μετοχή της ΜΕΤΚΑ έκλεισε στη συνεδρίαση της 18ης Δεκεμβρίου στην τιμή των 9,38 ευρώ, καταγράφοντας κέρδη 5,39%. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v