Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Real Time έλεγχοι για τις πωλήσεις τραπεζικών μετοχών

Διενέργεια ελέγχων σε πραγματικό χρόνο ξεκινά η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τις πωλήσεις τραπεζικών μετοχών. Ισχυρές πιέσεις για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση για τους τίτλους.

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Real Time έλεγχοι για τις πωλήσεις τραπεζικών μετοχών

Εκτενείς real time ελέγχους επί των πωλήσεων σε τραπεζικές μετοχές, έχει ξεκινήσει σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, προκειμένου να διαπιστώνεται η ταυτότητα των πωλητών και να εξετάζεται το ενδεχόμενο μη θεμιτών πρακτικών.

Οι έλεγχοι αυτοί διεξάγονται πέραν των συνήθων διαδικασιών καθώς οι πιέσεις στις μετοχές των τραπεζών συνεχίζονται για τρίτη μέρα με πρωτοφανή ένταση.

Αυτή την ώρα ο τίτλος της Τράπεζας Πειραιώς εμφανίζει απώλειες 20.4% στο 0,56 ευρώ, ο τίτλος της Εθνικής υποχωρεί κάτω από το 1 ευρώ, με απώλειες 19,6% στα 0,89 ευρώ, η Alpha Bank υποχωρεί 17,3% στα 0,306 ευρώ και η Eurobank χάνει 18,5% στα 0,112 ευρώ. Ισχυρές απώλειες καταγράφονται για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση και στα warrants των τεσσάρων τραπεζών.

Σημειώνεται ότι από το κλείσιμο της Παρασκευής έως το σημερινό ενδοσυνεδριακό χαμηλό των τεσσάρων τραπεζών, η μετοχή της Εθνικής εμφανίζει απώλειες 39%, της Eurobank 39,3%, της Τράπεζας Πειραιώς 44,28% και της Alpha Bank 36,05% ενώ θετικό πρόσημο σωρευτικά εμφανίζει ο τίτλος της Τράπεζας Αττικής.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v