Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Ενέκρινε την εισαγωγή νέων μετοχών της Τρ. Κύπρου

Την αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών Πλαστικά Θράκης, Πλαίσιο και Profile καθώς και τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της FHL Kυριακίδης ενέκρινε μεταξύ άλλων η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών.

ΧΑ: Ενέκρινε την εισαγωγή νέων μετοχών της Τρ. Κύπρου

H Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 567.188 νέων Συνήθων Μετοχών της «Τράπεζας Κύπρου», που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου συνεπεία της Δημόσιας Προσφοράς.

Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 2α Φεβρουαρίου 2015.

Επίσης, η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενημερώθηκε για:

• την ισόποση αύξηση και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.» και την αναλογική επιστροφή του ποσού € 0,09 ανά μετοχή με καταβολή μετρητών στους μετόχους της. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής € 0,94 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ορίστηκε η 2α Φεβρουαρίου 2015. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 3η Φεβρουαρίου 2015.

• την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.» από € 0,50 σε € 0,66. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία ορίστηκε η 3η Φεβρουαρίου 2015.

• την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε.» από € 0,32 σε € 0,33. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία ορίστηκε η 3η Φεβρουαρίου 2015.

• τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «FHL Η.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» λόγω ακύρωσης 755.261 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας. Ως ημερομηνία ακύρωσης των ιδίων μετοχών ορίστηκε η 4η Φεβρουαρίου 2015.

• την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «PROFILE A.E.B.E. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» από € 0,45 σε € 0,47. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία ορίστηκε η 2α Φεβρουαρίου 2015.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v