Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Βλέπει... happy end στο 2014 η IBG

Η IBG προβλέπει ότι ο ΟΠΑΠ θα εμφανίσει αύξηση των εσόδων κατά 17% σε ετήσια βάση, στα 1,25 δισ. ευρώ, καθώς αναμένεται όφελος τόσο από τα συνεχόμενα τζακ ποτ στο Τζόκερ όσο και από την κυκλοφορία νέων παιχνιδιών (Σκρατς). Τι λέει για το μέρισμα.

ΟΠΑΠ: Βλέπει... happy end στο 2014 η IBG

Ενα ακόμη ισχυρό τρίμηνο από την ΟΠΑΠ αναμένει η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση accumulate με τιμή-στόχο στα 10 ευρώ για τη μετοχή του οργανισμού. 

Ειδικότερα για το Q4, η χρηματιστηριακή προβλέπει αύξηση των εσόδων κατά 17% σε ετήσια βάση, στα 1,25 δισ. ευρώ, καθώς αναμένεται όφελος τόσο από τα συνεχόμενα τζακ ποτ στο Τζόκερ όσο και από την κυκλοφορία νέων παιχνιδιών (Σκρατς). 

Τα κέρδη του οργανισμού αναμένεται να ανέλθουν στα 62,2 εκατ. ευρώ, και στα 181,1 εκατ. ευρώ για το σύνολο της χρήσης. Σε συγκρίσιμη βάση, αναμένεται να διαμορφωθούν στα 210 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 26,5% σε ετήσια βάση.

Στο μέτωπο του μερίσματος, η χρηματιστηριακή προβλέπει τη διανομή 0,56 ευρώ ανά μετοχή. Δεδομένου ότι η εταιρία έχει ήδη διανείμει ενδιάμεσο μέρισμα 0,23 ευρώ, αναμένεται να διανείμει 0,33 ευρώ ανά μετοχή.

Ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει αποτελέσματα στις 30 Μαρτίου. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v