Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση πέντε εταιρειών στο ΧΑ

Μεταβολή στη μετοχική σύνθεση πέντε εταιρειών περιλαμβάνει η λίστα του χρηματιστηρίου με ημερομηνία 23 Μαρτίου 2015.

Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση πέντε εταιρειών στο ΧΑ

Η νέα λίστα του Χρηματιστηρίου Αθηνών με ημερομηνία 23 Μαρτίου 2015, περιλαμβάνει αλλαγή στη μετοχική σύνθεση πέντε εισηγμένων εταιρειών.

Ειδικότερα, στην Alpha BankΑΛΦΑ -0,15% η συμμετοχή της Wellington Management Company ανήλθε στο 5,04% (συνολικός αριθμός δικαιωμάτων ψήφου πλην αυτών του ΤΧΣ). Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου 2015.

Επιπλέον, στην Τράπεζα Πειραιώς στις 16/3, το ποσοστό της Capital Group Companies μειώθηκε στο 4,693% (συνολικός αριθμός δικαιωμάτων ψήφου πλην αυτών του ΤΧΣ) από 9,8496% προηγουμένως.

Στην Eurobank, η συμμετοχή της Capital Group Companies περιορίστηκε στο 11,525% (συνολικός αριθμός δικαιωμάτων ψήφου πλην αυτών του ΤΧΣ) έναντι 14,5854%.

Αντίστοιχα, στην ΜΕΤΚΑ, το ποσοστό της Kempen Capital Management μειώθηκε στο 4,99% από 5,9% προηγουμένως.

Παράλληλα, η συμμετοχή της Vodafone Group στην Hellas OnLine στις 20 Μαρτίου αυξήθηκε στο 97,63% έναντι 93,59% προηγουμένως. 

Σημειώνεται ότι η εταιρία Vodafone Group κατέχει έμμεσα τα δικαιώματα ψήφου επί των μετοχών της Hellas Online από 25.11.2014.

 

***Η αναλυτική λίστα του ΧΑ με τις μετοχικές αλλαγές, δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη «Συνοδευτικό Υλικό».

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v