Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Κερδοφόρο Q1 βλέπουν Alpha Finance και Piraeus Sec

Kέρδη 7,1 εκατ. ευρώ θα ανακοινώσει η Τιτάν σύμφωνα με την Piraeus Sec, ενώ η Alpha Finance αναμένει κέρδη 0,03 εκατ. ευρώ. Αυξημένες πωλήσεις προβλέπουν και οι δύο χρηματιστηριακές.

Τιτάν: Κερδοφόρο Q1 βλέπουν Alpha Finance και Piraeus Sec

Τις εκτιμήσεις τους για τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου της Τιτάν παρουσιάζουν η Alpha Finance και η Piraeus Sec.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Piraeus Sec, η Τιτάν θα εμφανίσει καθαρά κέρδη 7,1 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο του 2015 έναντι ζημιών κατά το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

Η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι η εταιρεία θα ανακοινώσει πωλήσεις 277 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 10%. Τα EBITDA προβλέπεται να διαμορφωθούν στα 29,1 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 4,5%.

Η Piraeus Securities αναμένει πως η Τιτάν θα έχει καλή επίδοση στις ΗΠΑ και την Ελλάδα, με στήριξη από την άνοδο των εξαγωγών που θα αντισταθμίσει τις αδυναμίες στα Βαλκάνια.

Aπό την πλευρά της η Alpha Finance αναμένει ότι η Τιτάν θα ανακοινώσει καθαρά κέρδη 0,03 εκατ. ευρώ, αν ληφθούν υπόψη κέρδη 12 εκατ. ευρώ από συναλλαγματικές μεταβολές. Προβλέπει ακόμα EBITDA 22 εκατ. ευρώ και αύξηση πωλήσεων στα 265 εκατ. ευρώ. 

Σημειώνεται ότι η Τιτάν θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα την Πέμπτη 7 Μαϊου μετά το κλείσιμο της αγοράς. Η διοίκηση θα πραγματοποιήσει conference call με επενδυτές και αναλυτές την ίδια ημέρα στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v