Trading Vectors: Τι βλέπει για την πορεία των νομισμάτων

Η εταιρεία είχε δώσει έγκυρο σήμα υπέρ του ευρώ από την περιοχή των 1,05-1,06 δολαρίων ανά ευρώ. Διατηρεί θετική στάση για το ευρωπαικό νόμισμα εάν μάλιστα αυτό διασπάσει την ισοτιμία των 1,1215 δολαρίων ανά ευρώ.

Trading Vectors: Τι βλέπει για την πορεία των νομισμάτων

Με ελαφρά θετική κλίση προς το ευρώ σε σχέση με το αμερικανικό νόμισμα ξεκινάει την ανάλυσή της η ελληνικής τεχνογνωσίας εταιρεία παροχής εφαρμοσμένης επενδυτικής πληροφόρησης για τις διεθνείς αγορές, Trading Vectorς.

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία είχε δώσει έγκυρο σήμα υπέρ του ευρώ από την περιοχή των 1,05-1,06 δολαρίων ανά ευρώ.

Επίσης στην σημερινή της αναφορά έχει θετική βραχυπρόθεσμη στάση για την στερλίνα μετά και την σημερινή ομιλία του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Αγγλίας (BOE).

Πιο συγκεκριμένα και σε επίπεδο ισοτιμιών:

Ευρώ/Δολάριο
Θα δοκιμασθεί για το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα το εύρος της ισοτιμίας των 1,12-1,13 δολαρίων ανά ευρώ

Δολάριο/ Γιέν
Κίνηση στο εύρος των 119,70-120,30 γιέν ανά δολάριο

Ευρώ/Στερλίνα
Περαιτέρω κίνηση υπέρ της βρετανικής στερλίνας εάν η τελευταία δοκιμάσει την προς τα κάτω διάσπαση του εύρους 07140-0,7210 λιρών ανά ευρώ.

Επιτομικά η Τrading Vectors διατηρεί θετική στάση για το ευρωπαικό νόμισμα εάν μάλιστα αυτό διασπάσει την ισοτιμία των 1,1215 δολαρίων ανά ευρώ ενώ ευνοική ενημέρωση δίνει για την στερλίνα ιδιαίτερα εάν αυτή διασπάσει προς τα άνω το επίπεδο των 1,5610 ανα βρετανική λίρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v