Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Deutsche Bank: Top pick μεταξύ των ελληνικών τραπεζών η Εθνική

Η Deutsche Bank τονίζει ότι η Εθνική παραμένει η κορυφαία επιλογή της μεταξύ των ελληνικών τραπεζών, σημειώνοντας πως διαθέτει καλύτερη ρευστότητα και ποιότητα ενεργητικού. Πού αποδίδει τις ισχυρότερες των εκτιμήσεων ζημιές της τράπεζας.

Deutsche Bank: Top pick μεταξύ των ελληνικών τραπεζών η Εθνική
Χαμηλότερα των εκτιμήσεων κινήθηκαν οι ζημιές της Εθνικής Τράπεζας το α΄ τρίμηνο αναφέρει η Deutsche Bank σε report στο οποίο διατηρεί τη σύσταση Buy και την τιμή-στόχο των 2 ευρώ για τη μετοχή της εισηγμένης.

Ο διεθνής οίκος αποδίδει, μεταξύ άλλων, τα χειρότερα αποτελέσματα της ΕΤΕ στις προβλέψεις που πήρε η τράπεζα, αλλά και σε φορολογικά θέματα.

Το κομμάτι των εργασιών από την Ελλάδα είναι ζημιογόνο αλλά αντισταθμίζεται από τα κέρδη των δραστηριοτήτων σε Τουρκία και Ανατολική Ευρώπη, σημειώνει.

Η Deutsche Bank τονίζει ότι η Εθνική Τράπεζα παραμένει η κορυφαία επιλογή της μεταξύ των ελληνικών τραπεζών, σημειώνοντας πως διαθέτει καλύτερη ρευστότητα και ποιότητα ενεργητικού.

Υπογραμμίζει ωστόσο πως η πολιτική αβεβαιότητα στην Ελλάδα είναι υψηλή και το πτωτικό σενάριο για τον τραπεζικό κλάδο είναι ισχυρό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v