Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Στα 10 ευρώ "κόβει" την τιμή η Eurobank

Η χρηματιστηριακή που διατηρεί τη σύσταση "buy" για τον ΟΤΕ προβλέπει ότι τα έσοδα του ομίλου θα είναι μειωμένα κατά 0,5% το β' τρίμηνο.

ΟΤΕ: Στα 10 ευρώ κόβει την τιμή η Eurobank

Σε μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή του ΟΤΕ στα 10 ευρώ ανά μετοχή, από 12,40 ευρώ προηγουμένως, προχωρά με σημερινή της έκθεση η Eurobank Equities, διατηρώντας αμετάβλητη τη σύσταση "Buy". Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, ο Οργανισμός παραμένει «κορυφαία επιλογή» του στην Ελλάδα.

Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως τα αποτελέσματα που θα ανακοινώσει στις 6 Αυγούστου ο Οργανισμός θα είναι μικτά και πιθανότατα θα επιβεβαιώσουν τη σταθεροποίηση των εσόδων από τον κλάδο της σταθερής τηλεφωνίας στην Ελλάδα αλλά και τη βελτίωση των run-rates στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας.

Συγκεκριμένα, για το β' τρίμηνο αναμένει ότι τα έσοδα του ομίλου θα είναι μειωμένα κατά 0,5% στα 946 εκατ. ευρώ, με τα προσαρμοσμένα EBITDA να εμφανίζουν πτώση 7% στα 322 εκατ. ευρώ.

Η χρηματιστηριακή μειώνει τις εκτιμήσεις της για τα EBITDA της περιόδου 2015-2017 κατά 2-4% λόγω των χαμηλότερων εκτιμήσεων για τις δραστηριότητες στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα (λόγω της συνεχιζόμενης συμπίεσης των διαθέσιμων εισοδημάτων των Eλλήνων καταναλωτών) και της κινητής στη Ρουμανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v