Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλατφόρμα δωρεάν συναλλαγών για μετοχές ετοιμάζει η DEGIRO

Εντός των επόμενων 12 μηνών η DEGIRO θα ξεκινήσει τη λειτουργία της νέας της πλατφόρμας DEΖIRO.com, η οποία θα επιτρέπει στους πελάτες της να αγοράζουν και να πωλούν μετοχές δωρεάν

Πλατφόρμα δωρεάν συναλλαγών για μετοχές ετοιμάζει η DEGIRO

Η εταιρία παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών DEGIRO ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα, μηδενικού κόστους πλατφόρμα, που θα επιτρέπει στους πελάτες της να αγοράζουν και να πωλούν μετοχές δωρεάν, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο, χωρίς χρεώσεις, προμήθειες ή κρυφά κόστη, όλα μέσω ενός μοντέλου εσόδων βασισμένο στη διαφήμιση.

Η λειτουργία της νέας πλατφόρμας DEZIRO.com θα ξεκινήσει εντός των επόμενων 12 μηνών σε 20 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως και η εταιρία ενημερώνει τους επενδυτές να εγγραφούν στη λίστα αναμονής σήμερα, για έγκαιρη πρόσβαση.

Σύμφωνα με την εταιρία, η κίνηση αυτή εντάσσεται στη στρατηγική της για την εξάλειψη των υπέρογκων αμοιβών για τους ιδιώτες επενδυτές μπροστά στο μεγάλης διάρκειας, μη δικαιολογημένο και άδικο πλεονέκτημα των θεσμικών επενδυτών. Όπως σημειώνεται, η DEGIRO έχει ήδη φέρει τις χρεώσεις των θεσμικών επενδυτών στα μέτρα των ιδιωτών επενδυτών, μειώνοντας τα κόστη κατά 80% μέσω της έξυπνης τεχνολογίας και την αποφυγή φυσικά των άσκοπων add-ons1.

Με τη νέα πλατφόρμα DEZIRO.com η εταιρία προσφέρει συναλλαγές σε μετοχές σε επίσημα εποπτευόμενες αγορές δωρεάν. Σημειώνει επίσης ότι χάρη στη διαπραγμάτευση σε κλάσματα μετοχών, ακόμα και μικρότεροι επενδυτές μπορούν να ωφεληθούν. Η DEZIRO θα προσφέρει επίσης συναλλαγές και σε όλα τα άλλα χρηματιστηριακά συναλλασσόμενα προϊόντα όπως ETF's, μικρής κεφαλαιοποίησης και παράγωγα, έναντι πολύ χαμηλών χρεώσεων.

Όπως επισημαίνει η εταιρία, εκτός από απλή, γρήγορη και φιλική προς τον χρήστη, η DEZIRO είναι και ασφαλής. Οι επενδύσεις θα διαχωρίζονται σε ξεχωριστό θεματοφύλακα, γεγονός που σημαίνει ότι τα χρήματα του πελάτη θα είναι ασφαλή, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει.

Ο Gijs Nagel, διευθυντής της DEGIRO, δήλωσε σχετικά: «Πριν από δύο χρόνια φέραμε την επανάσταση των συναλλαγών σε ολόκληρη την Ευρώπη με την DEGIRO, μειώνοντας το κόστος κατά 80%. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό, θέλουμε να αναμορφώσουμε την ηλεκτρονική διαπραγμάτευση στις αγορές. Για ορισμένα είδη συναλλαγών, μπορεί και πρέπει να έχουν μηδενικό κόστος. Ενώ ξεκινήσαμε μόνο με μετοχές, είμαστε πεπεισμένοι ότι το χωρίς κόστος μοντέλο που είναι βασισμένο στη διαφήμιση θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο μέλλον των συναλλαγών. Όταν η βιομηχανία θα κοιτάζει 10 χρόνια πίσω, η ιδέα του να έχει πληρώσει κάποιος για διαδικτυακές συναλλαγές θα φαίνεται παράλογη -τώρα είναι η ώρα για αλλαγή».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v