Roadshow: Ξεπερνούν τους 140 οι fund managers στο Λονδίνο

Τράπεζες και πολιτικές εξελίξεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του 10ου Roadshow στο Λονδίνο. Το στίγμα αναφορικά με την πορεία υλοποίησης της συμφωνίας και τις αποκρατικοποιήσεις θα δώσει σήμερα ο Γ. Χουλιαράκης. Ποιες εταιρίες συμμετέχουν.

Roadshow: Ξεπερνούν τους 140 οι fund managers στο Λονδίνο

Απαντήσεις σε ερωτήματα ξένων επενδυτών αναφορικά με τις προοπτικές των εταιρειών τους αλλά και τις ευρύτερες εγχώριες πολιτικές εξελίξεις δίνουν από σήμερα οι εκπρόσωποι των 29 εισηγμένων επιχειρήσεων που βρίσκονται στο Λονδίνο, στο πλαίσιο του 10ου Roadshow που διοργανώνει ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ξεπερνούν τους 140 οι ξένοι fund managers που βρίσκονται για τον λόγο αυτό στη βρετανική πρωτεύουσα, ενώ ο τελικός αριθμός των συναντήσεων προσεγγίζει τις 650.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται μεταξύ άλλων και οι τράπεζες, με τη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης αυτών, οι εκπρόσωποι των οποίων προφανώς θα βολιδοσκοπήσουν και δυνάμει επενδυτές που θα συμμετάσχουν σε αυτές.

Το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης θα μιλήσει τόσο στους Ελληνες παρισταμένους όσο και στους εκπροσώπους των διεθνών funds. Ο κ. Χουλιαράκης αναμένεται να τοποθετηθεί σε θέματα που αφορούν στη σημερινή εικόνα της ελληνικής οικονομίας αλλά και να δώσει κάποιο στίγμα αναφορικά με την πορεία υλοποίησης της συμφωνίας, τις αποκρατικοποιήσεις, την υλοποίηση των προαπαιτούμενων κ.λπ.

Υπενθυμίζεται ότι στο Roadshow συμμετέχουν οι: Εθνική Τράπεζα, Εurobank, Alpha Bank, Πειραιώς, Αttica Bank, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Μυτιληναίος, Μέτκα, Αegean Airlines, Σωληνουργεία Κορίνθου, Ελλάκτωρ, Ελληνική Τεχνοδομική Ανεμος,Folli Follie, Fourlis, ΓΕΚ Τέρνα, Γρ. Σαράντης, Grivalia Properties, Ελληνικά Πετρέλαια, Ιντραλότ , Lamda Development, MIG, Motor Oil, ΔΕΗ, Τέρνα Ενεργειακή, Πλαστικά Θράκης, Τιτάν, Βιοχάλκο και Ομιλος Χρηματιστηριου Αθηνών.

Εννέα οι φετινοί χορηγοί του ελληνικού διημέρου: Βeta Χρηματιστηριακή, Αlpha Finance, Eurobank Equities, Euroxx Xρηματιστηριακή, Επενδυτική Τράπεζα, Μorgan Stanley, Εθνική Χρηματιστηριακή, Παντελάκης Χρηματιστηριακή και Πειραιώς Χρηματιστηριακή. Χορηγός φιλοξενίας είναι το Bloomberg.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v