ΧΑ: Χωρίς μεταβολές στις Κατηγορίες Διαπραγμάτευσης

Από την εξέταση των στοιχείων της περιόδου 1η Απριλίου 2015 – 30η Σεπτεμβρίου 2015, δεν προέκυψε μεταβολή στις επιμέρους Κατηγορίες Διαπραγμάτευσης του ΧΑ.

ΧΑ: Χωρίς μεταβολές στις Κατηγορίες Διαπραγμάτευσης

Η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, εξέτασε τη συνδρομή των προϋποθέσεων για την ένταξη των εισηγμένων μετοχών στις επιμέρους Κατηγορίες Διαπραγμάτευσης, στο πλαίσιο της τακτικής εξαμηνιαίας αναθεώρησης.

Από την εξέταση των στοιχείων της περιόδου 1η Απριλίου 2015 – 30η Σεπτεμβρίου 2015, δεν προέκυψε μεταβολή.
Συνεπώς, τo σύνολο των εισηγμένων εταιριών στις 15 Οκτωβρίου 2015, ανά Κατηγορία Διαπραγμάτευσης, έχει ως εξής:

ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

ΚΥΡΙΑ ΑΓΟΡΑ

139

ΧΑΜΗΛΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ

12

ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ

33

ΠΡΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

4

ΑΝΑΣΤΟΛΗ

42

ΣΥΝΟΛΟ

230

Επίσης, το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του, γνωστοποιεί ότι την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 θα υλοποιηθεί η ακόλουθη εταιρική πράξη:

* Έναρξη διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία μετοχής € 0,97 και αποκοπή του δικαιώματος συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου ποσού € 0,10 ανά μετοχή, κατόπιν της μείωσης της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» (ISIN: GRS393503008). H ημερομηνία καταγραφής των δικαιούχων για την εν λόγω εταιρική πράξη είναι η Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015.

Τέλος, η Διοικούσα Επιτροπή αποδέχθηκε την αίτηση της εταιρίας «PARNASSE ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε.» για την απόκτηση της ιδιότητας του Συμβούλου στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v