Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: «Τσεκούρι» στην τιμή-στόχο από Alpha Finance

Η περίπτωση του ΟΠΑΠ δείχνει να μην έχει αλλάξει με την πάροδο των χρόνων, καθώς αντιμετωπίζεται πάντοτε σαν τη "χήνα που κάνει τα χρυσά αυγά" από την κυβέρνηση, αναφέρει η χρηματιστηριακή με αφορμή και τον τελευταίο ειδικό φόρο, στο €0,05 ανά στήλη, που επέβαλε.

ΟΠΑΠ: «Τσεκούρι» στην τιμή-στόχο από Alpha Finance

Χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ από την Alpha Finance, στα 6 από 9,4 ευρώ, ενώ η χρηματιστηριακή δίνει και σύσταση "neutral" για τον τίτλο, καθώς τα VLTs δεν συνυπολογίζονται πλέον στο βασικό της σενάριο. 

Η περίπτωση του OΠΑΠ δείχνει να μην έχει αλλάξει με την πάροδο των χρόνων, καθώς αντιμετωπίζεται πάντοτε σαν τη "χήνα που κάνει τα χρυσά αυγά" από την κυβέρνηση, αναφέρει η χρηματιστηριακή με αφορμή και τον τελευταίο ειδικό φόρο, στο €0,05 ανά στήλη, που επέβαλε.

Η χρηματιστηριακή υπογραμμίζει επίσης ότι δεν συμπεριλαμβάνει πλέον τα VLTs στο βασικό της σενάριο, καθώς είναι σαφές ότι η κυβέρνηση δεν είναι πρόθυμη να αλλάξει το πλαίσιο λειτουργίας τους.

Αν και η Alpha Finance σημειώνει ότι στα τρέχοντα επίπεδα, η αποτίμηση του OΠΑΠ είναι "δίκαιη", σημειώνει ότι τα αρνητικά νέα έχουν αποτιμηθεί και υπάρχει ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v