Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκδήλωση του ΣΒΒΕ στο Χρηματιστήριο

Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχτηκε τις εταιρίες B&T Composites, Αφοί Χαΐτογλου και Πίνδος με την ευκαιρία της διάκρισής τους στα βραβεία του ΣΒΒΕ «Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος 2015».

Εκδήλωση του ΣΒΒΕ στο Χρηματιστήριο

Μια από τις βασικές επιδιώξεις των χρηματιστηρίων διεθνώς είναι να επιβεβαιώνουν την πραγματική αξία της αγοράς στην τοπική επιχειρηματικότητα και να ενισχύουν παράλληλα μια επωφελή και διαρκή σχέση μεταξύ επιχειρήσεων και επενδυτών.

Εκδηλώσεις όπως η σημερινή, αποτελούν τόπο συνάντησης των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα και σχέδια στην τοπική και διεθνή επενδυτική κοινότητα.

Στο πλαίσιο αυτό το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχτηκε τις εταιρίες B&T Composites, Αφοί Χαΐτογλου και Πίνδος με την ευκαιρία της διάκρισής τους στα βραβεία του ΣΒΒΕ «Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος 2015».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος κ. Αθανάσιος Σαββάκης κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης.

Ακολούθησαν εταιρικές παρουσιάσεις από τον Πρόεδρο της B&T Composite κ. Βασίλη Τιριακίδη, από το Μέλος του ΔΣ της Αφοί Χαΐτογλου ΑΒΕΕ κ. Νικόλαο Χαΐτογλου και τον Πρόεδρο της Πίνδος κ. Ανδρέα Δημητρίου στους συμμετέχοντες της αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v