Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη προ φόρων 288 χιλ. το 2015 για Δεπόλας ΑΧΕΠΕΥ

Η διοίκηση της χρηματιστηριακής για το 2016 αναμένει περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων εφόσον υπάρξει θετική αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από τους θεσμούς και επιταχυνθούν οι μεταρρυθμίσεις.

Κέρδη προ φόρων 288 χιλ. το 2015 για Δεπόλας ΑΧΕΠΕΥ

Με κερδοφορία και βελτιωμένα μεγέθη σε σχέση με την περσινή περίοδο έκλεισε η χρήση 2015 για την ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΑΧΕΠΕΥ.

Συγκεκριμένα η Εταιρεία παρά τις δυσμενείς οικονομικές και χρηματιστηριακές συνθήκες επέτυχε κέρδη (προ φόρων) ύψους 288.894,00 ευρώ έναντι 39.554,00 ευρώ το 2014. Το μερίδιο αγοράς της εταιρείας στις συναλλαγές του Χρηματιστηρίου Αθηνών ανήλθε σε 1,15% το 2015 έναντι 0,63% το 2014.

Ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας ανήλθε σε 45% έναντι του απαιτούμενου ορίου 8% από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Η επίδοση αυτή επιβεβαιώνει την υγιή κεφαλαιακή διάρθρωση και την χρηματοοικονομική αυτάρκεια της εταιρείας και παράλληλα διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργική της ανάπτυξη στο μέλλον.

Παράλληλα ολοκληρώθηκε πλήρως η λειτουργική απορρόφηση της εταιρείας ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΑΧΕΠΕΥ με ικανοποιητική συνεισφορά στην κερδοφορία και προσετέθησαν νέες επενδυτικές υπηρεσίες όπως η διαχείριση χαρτοφυλακίου πελατών, η διενέργεια συναλλαγών για ίδιο λογαριασμό (market making), οι υπηρεσίες ανάλυσης και αναδοχής.

Η διοίκηση για το 2016 αναμένει περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων εφόσον υπάρξει θετική αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από τους θεσμούς και επιταχυνθούν οι μεταρρυθμίσεις. Βασικός στόχος παραμένει η διατήρηση της υγιούς κεφαλαιακής διάρθρωσης της εταιρείας και η επίτευξη θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων, έχοντας ως κύριο άξονα την συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ενεργότερη δραστηριοποίηση στις νέες επενδυτικές υπηρεσίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v