Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: «Τσεκούρι» στην τιμή-στόχο από την HSBC

H HSBC επισημαίνει ότι τυχόν μη επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει με τα VLTs ή ενδεχόμενη εγκατάλειψη του σχεδίου από τη διοίκηση του ΟΠΑΠ, θα αυξήσει τις πιέσεις για τη μετοχή.

ΟΠΑΠ: «Τσεκούρι» στην τιμή-στόχο από την HSBC

Νέα, χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, στα 8,6 από 11,1 ευρώ δίνει για τη μετοχή του OΠΑΠ η HSBC σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση "buy" για τον τίτλο. 

Οπως επισημαίνει, η μείωση στην τιμή-στόχο αντανακλά το υψηλότερο νομοθετικό ρίσκο. Ειδικότερα, αναφέρεται στην κυβερνητική πρόταση για επιβολή ειδικού τέλους ανά στήλη στα παιχνίδια του οργανισμού, ή την αύξηση του φόρου στα ακαθάριστα έσοδα, μια εξέλιξη που εάν επιβεβαιωθεί, θα μπορούσε να πλήξει τη φετινή κερδοφορία του. 

Ωστόσο, η χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση "αγοράς" αφενός λόγω αποτίμησης και αφετέρου λόγω των μακροπρόθεσμων προοπτικών για τον OΠΑΠ με βάση το σενάριο λανσαρίσματος των VLTs εντός του 2017. 

H HSBC όμως επισημαίνει ότι τυχόν μη επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει με τα VLTs έως τα τέλη του έτους ή ενδεχόμενη εγκατάλειψη του σχεδίου από τη διοίκηση του ΟΠΑΠ, θα αυξήσει τις πιέσεις για τη μετοχή. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v