Πρωτιά της Επενδυτικής Τράπεζας στο «Greece Equity Sales»

Η έρευνα EXTEL θεωρείται ως κορυφαία που αντικατοπτρίζει την ποιότητα παροχής χρηματιστηριακών υπηρεσιών παγκοσμίως. Οι διακρίσεις που έλαβε η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος.

Πρωτιά της Επενδυτικής Τράπεζας στο «Greece Equity Sales»

Η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος ανακοινώνει ότι μετά από έρευνα της εταιρείας EXTEL, η οποία βασίζεται αποκλειστικά σε ψήφους εγχώριων και διεθνών θεσμικών, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε την Πρώτη θέση στην κατηγορία «Greece Equity Sales» ενώ στην κατηγορία «Greece leading brokerage firm» κατέλαβε τη Δεύτερη θέση.

Επιπλέον τιμητική διάκριση αποτελεί και η πρώτη θέση στην κατηγορία «Equity Sales» για πέμπτη συνεχή χρονιά που κατέλαβε ο Κος Θ. Βαρελάς προϊστάμενος του τμήματος ξένων θεσμικών επενδυτών καθώς και αυτή του τμήματος «Ανάλυσης» που ψηφίστηκε ως το tρίτο μεταξύ όλων των χρηματιστηριακών εταιρειών σε Ελλάδα και εξωτερικό με τον επικεφαλής του κ. Κ. Μανωλόπουλο να καταλαμβάνει την 4η θέση μεταξύ των καλύτερων αναλυτών.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω έρευνα EXTEL θεωρείται ως κορυφαία που αντικατοπτρίζει την ποιότητα παροχής χρηματιστηριακών υπηρεσιών παγκοσμίως, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v