Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεγάλο τουρνουά των υπερ-Πρωταθλητών για το «αντίο» του Διαμαντίδη

Το πιο λαμπερό τουρνουά θα διοργανώσει ο Παναθηναϊκός προς τιμή του 3-D. Οι «πράσινοι» κάλεσαν Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μακάμπι Τελ Αβίβ, συγκεντρώνοντας 28 αστέρια στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Μεγάλο τουρνουά των υπερ-Πρωταθλητών για το «αντίο» του Διαμαντίδη
Στις 16 και τις 17 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θα αποχαιρετήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη και 28 αστέρια θα φωτίζουν τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Οι τέσσερις ομάδες που επιλέχθηκαν για το αποχαιρετιστήριο "πάρτι" του Διαμαντίδη είναι οι τέσσερις που εχουν κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εννέα η Ρεάλ Μαδρίτης, επτά η ΤΣΣΚΑ, έξι ο Παναθηναϊκός και πέντε η Μακάμπι Τελ Αβίβ (έξι αν συνυπολογίσουμε και τη μία Σουπερλίγκα που είχε κερδίσει, όταν το ευρωπαϊκό μπάσκετ είχε... κοπεί στα δύο).

Συνολικά δηλαδή 28 τρόπαια (27 Ευρωλίγκες + 1 Σουπρολίγκα) θα παραταχθούν στα... πόδια του Διαμαντίδη, πριν βγάλει τη φανέλα και την παραδώσει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος με τη σειρά του θα την αποσύρει και ακολούθως θα την υψώσει και θα την κρεμάσει για πάντα από την οροφή του ΟΑΚΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v