Ποιοι εξελέγησαν στο Δ.Σ. του Συνεγγυητικού Κεφαλαίου

Τα πέντε νέα μέλη του Συνεγγυητικού Κεφαλαίου, όπως αναδείχθηκαν από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη. Δυο εκπρόσωποι του ΣΕΔΥΚΑ στον φορέα. Τα καυτά αιτήματα των εκπροσώπων της αγοράς.

Ποιοι εξελέγησαν στο Δ.Σ. του Συνεγγυητικού Κεφαλαίου

Οι κ.κ. Μιχ. Καραμανώφ, Ν. Πετροπουλάκης, Αλ. Πουλαρίκας, Ι. Πολυχρονίου και Ηρακλής Ρούπας είναι οι πέντε εκλεγέντες στις χθεσινές αρχαιρεσίες του Συνεγγυητικού Κεφαλαίου.

Οι παραπάνω μαζί με τον Σπύρο Κυρίτση (πρόεδρο του ΣΜΕΧΑ) και τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Χαράλαμπο Γκότση, αποτελούν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεγγυητικού Κεφαλαίου, σε μία περίοδο που τα αιτήματα των εκπροσώπων της αγοράς είναι αυξημένα και χρήζουν δρομολόγησης.

Ενδιαφέρον στοιχείο η εκλογή, για πρώτη φορά, δύο εκπροσώπων του ΣΕΔΥΚΑ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Ι. Πολυχρονίου «κατέβηκε» στις εκλογές ως εκπρόσωπος της Versal AEΠΕΥ.

Μειωμένα ίδια κεφάλαια για τις μικρές ΑΕΠΕΥ είναι ένα αίτημα του ΣΕΔΥΚΑ που φαίνεται πως θα υλοποιηθεί σύντομα αφού έχει τη σύμφωνη γνώμη και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενώ χαμηλότερες χρεώσεις επίσης θα επιδιωχθούν για όλα τα μέλη του Συνεγγυητικού Κεφαλαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v