Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Αύξηση 3% στα EBITDA αναμένει η Eurobank Equities

Η προσοχή θα είναι στραμμένη στην ενημέρωση της διοίκησης και ιδιαίτερα για το θέμα των VLTs, των πρωτοβουλιών που θα λάβει για τον εξορθολογισμό του κόστους και την πρόοδο των διαπραγματεύσεων με τους πράκτορες για τη δομή των προμηθειών, σύμφωνα με την Eurobank Equities.

ΟΠΑΠ: Αύξηση 3% στα EBITDA αναμένει η Eurobank Equities

Γενικά σταθερές τάσεις στα αποτελέσματα του ΟΠΑΠ αναμένει η Eurobank Equities για το β' τρίμηνο, με μονοψήφια υποχώρηση των underlying μικτών εσόδων από το gaming (εξαιρουμένου του Euro 2016), η οποία θα αντισταθμιστεί από την συνεισφορά του Euro 2016 στα ανακοινωθέντα μικτά έσοδα από gaming (GGR).

Εκτιμά πως τα συγκρίσιμα EBITDA θα είναι αυξημένα κατά 3% σε ετήσια βάση, στα 96 εκατ. ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη αναμένεται να διαμορφωθούν στα 34 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 35% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

Όπως σημειώνει η Eurobank Equities, η προσοχή θα είναι στραμμένη στην ενημέρωση της διοίκησης –της πρώτης που θα γίνει υπό τον νέο CEO- και ιδιαίτερα για το θέμα των VLTs, των πρωτοβουλιών που θα λάβει για τον εξορθολογισμό του κόστους και την πρόοδο των διαπραγματεύσεων με τους πράκτορες για τη δομή των προμηθειών.

Ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει τα αποτελέσματα β' τριμήνου στις 30 Αυγούστου, μετά τη λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v