Έκαψαν το αγροτικό του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου

Μια ακόμη εγκληματική ενέργεια για ένα στέλεχος του ποδοσφαίρου. Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία!

Έκαψαν το αγροτικό του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου
Μετά την φραστική επίθεση στον Γιάννη Τσαχειλίδη και την πυρκαγιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, ένας ακόμη άνθρωπος του ποδοσφαίρου είδε την περιουσία του να καταστρέφεται. Τα ξημερώματα της Δευτέρας ξέσπασε φωτιά στο αυτοκίνητο του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου και πρώην μέλους του ΔΣ της ΕΠΟ, Σταύρου Ψαρόπουλου.

Το αγροτικό αυτοκίνητο που είχε αγοράσει πριν από λίγο καιρό και ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του στην περιοχή Βαρειά, Μυτιλήνης τυλίχθηκε στις φλόγες από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν σπασμένο το τζάμι στο πίσω μέρος του οχήματος, ενώ ο Στ. Ψαρόπουλος ενημερώθηκε για τη φωτιά από έναν γείτονα, ενώ στη συνέχεια ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική.

"Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, ένας γείτονας μας χτύπησε το κουδούνι και μας ειδοποίησε για τη φωτιά στο αυτοκίνητο μου. Ευτυχώς προλάβαμε και την σβήσαμε πριν επεκταθεί και την περιορίσαμε στην καμπίνα, γιατί μπροστά και πίσω υπήρχαν άλλα δυο αυτοκίνητα και αν η φωτιά επεκτείνονταν θα καίγονταν και αυτά.

Δεν ξέρουμε αν προκλήθηκε από Mηχανική βλάβη ή είναι εμπρησμός, αλλά το όχημα ήταν παρκαρισμένο από τις 8 το βράδυ εκεί άρα δεν ήταν ζεστό ενώ έβρεχε κιόλας. Επίσης το πίσω τζάμι στην καμπίνα ήταν σπασμένο. Δεν ξέρω αν έσπασε από την θερμότητα της φωτιάς ή αν κάποιος το έσπασε και έβαλε την φωτιά. Όλα αυτά θα μας τα πει η πυροσβεστική τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τότε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα", δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου στο Scorelesvos.

Ο Ψαρόπουλος, που είναι ένας από τους παλιότερους προέδρους Ενώσεων, από τον περασμένο Ιούνιο αποφάσισε να μην στηρίζει την διοίκηση της Ομοσπονδίας και εντάχθηκε στην παράταξη που έχει ως επικεφαλής τον Βαγγέλη Γραμμένο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v