Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Αναστολή διαπραγμάτευσης για Τ. Κύπρου από 10/1

Από ώρα 5:30μ.μ. της 9ης Ιανουαρίου 2017, δεν θα πραγματοποιούνται οποιεσδήποτε εξωχρηματιστηριακές μεταβιβάσεις, μεταφορές από το Χρηματιστήριο Αθηνών στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και αντίστροφα.

ΧΑ: Αναστολή διαπραγμάτευσης για Τ. Κύπρου από 10/1

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Τράπεζας Κύπρου, ανακοινώνει την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της τράπεζας από την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Διακανονισμού μεταξύ της Τράπεζας, των μετόχων της και της Bank of Cyprus Holdings plc (BOC Holdings).

Επίσης, από ώρα 5:30μ.μ. της 9ης Ιανουαρίου 2017, δεν θα πραγματοποιούνται οποιεσδήποτε εξωχρηματιστηριακές μεταβιβάσεις, μεταφορές από το Χρηματιστήριο Αθηνών στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και αντίστροφα, μεταφορές μεταξύ Χειριστών ή από Χειριστές στον ειδικό λογαριασμό ή και το αντίθετο και OTC συναλλαγές με ημερομηνία συναλλαγής πέραν της 9ης Ιανουαρίου 2017, εκτός από την περίπτωση που απαιτείται για τον διακανονισμό των χρηματιστηριακών συναλλαγών που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και την 9η Ιανουαρίου 2017.

Η Attica Bank στη θέση της Κύπρου στο Γενικό Δείκτη

Σε συνέχεια της αναστολής διαπραγμάτευσης, από τη Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, των μετοχών της εταιρείας «Τράπεζα Κύπρου» θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών στους οποίους συμμετέχουν οι μετοχές της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα:

* Γενικός Δείκτης Χ.Α.

Οι μετοχές της εταιρείας «Τράπεζα Κύπρου» αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «Attica Bank» με συντελεστή στάθμισης 36%.

* Δείκτης Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη Τιμών Χ.Α.

Οι μετοχές της εταιρείας «Τράπεζα Κύπρου» αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «Attica Bank» με συντελεστή στάθμισης 36%.

* Δείκτης Τιμών Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης Χ.Α.

Οι μετοχές της εταιρείας «Attica Bank.» αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «Εβροφάρμα» με συντελεστή στάθμισης 24%.

Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν μετά το πέρας των συναλλαγών της συνεδρίασης της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου 2017.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v