Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Clinton Webb αντιπρόεδρος στο τμήμα ανάλυσης της Axia Capital Markets

Ο κ. Webb εντάσσεται στην AXIA Capital Markets LLC από την GMP Securities, όπου εργαζόταν ως Equity Research Associate στο τμήμα ναυτιλίας και παρακολουθούσε 20 εταιρίες.

Ο Clinton Webb αντιπρόεδρος στο τμήμα ανάλυσης της Axia Capital Markets
Η εταιρεία AXIA Capital Markers LLC, (‘’ACM’’), θυγατρική της AXIA Ventures Group (‘’AXIA’’), ανακοίνωσε σήμερα το διορισμό του κ. Clinton Webb στη θέση του Vice President στο τμήμα Equity Research.

Ο κ. Webb εντάσσεται στην ομάδα της AXIA έχοντας αποκτήσει πολλαπλές εμπειρίες, καλύπτοντας μεγάλο αριθμό εταιρειών της ναυτιλίας και της ενέργειας. Ο κ. Webb εντάσσεται στην AXIA Capital Markets LLC από την GMP Securities, όπου εργαζόταν ως Equity Research Associate στο τμήμα ναυτιλίας και παρακολουθούσε 20 εταιρίες στους τομείς μεταφοράς ξηρού φορτίου, πετρελαίου και φυσικού αερίου. Πριν την GMP Securities, ο κ. Webb εργαζόταν στην Stephens Inc. ως Equity Research Associate, παρακολουθώντας 35 εταιρίες στον τομέα της ενέργειας.

Ο κ. Webb είναι κάτοχος MBA στα τραπεζοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Ινδιάνας και απέκτησε BA στις Πολιτικές Επιστήμες από το Union College στη Νέα Υόρκη.

Ο κ. Δημήτριος Αθανασόπουλος, Group Managing Director της AXIA, δήλωσε σχετικά: ‘’Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που υποδεχόμαστε στον όμιλο μας τον Clinton. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που κατέχει σχετίζονται άμεσα με τις ανάγκες της εταιρίας μας και είμαστε βέβαιοί πως θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας στα άμεσα σχέδια επέκτασής της, προσφέροντας πολύτιμη προοπτική στους πελάτες μας. Η ναυτιλία είναι βασικός στρατηγικός κλάδος για την AXIA στον οποίο επενδύουμε και παραμένουμε δεσμευμένοι μακροπρόθεσμα. Καλωσορίζουμε τον Clinton και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην κοινή μας διαδρομή’’.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v