Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βράβευση για A/K της Prelium στην εκδήλωση Fund Manager Awards

Το βραβείο παρέλαβε ο ∆ιευθυντής Επενδύσεων της εταιρείας Κωνσταντίνος Ασηµακόπουλος, ως επικεφαλής της διαχειριστικής οµάδας της Prelium ΑΕΠΕΥ.

Βράβευση για A/K της Prelium στην εκδήλωση Fund Manager Awards

Στην ετήσια εκδήλωση Fund Manager Awards το Prelium (LF) Total Return Fund B απέσπασε το 1ο βραβείο, καταλαµβάνοντας την 1η θέση στην κατηγορία "Μικτά Αµοιβαία Κεφάλαια" της ελληνικής αγοράς Αµοιβαίων Κεφαλαίων, µε επίδοση +21,90% την 3ετία 31/12/2013 - 31/12/2016.

Το βραβείο παρέλαβε ο ∆ιευθυντής Επενδύσεων της Prelium ΑΕΠΕY, κ. Κωνσταντίνος Ασηµακόπουλος, ως επικεφαλής της διαχειριστικής οµάδας της Prelium ΑΕΠΕΥ η οποία ενεργεί ως σύµβουλος επενδύσεων στο Prelium (LF) Total Return Fund Α & B µε διαχειριστή τη Eurobank Asset Management ΑΕ∆ΑΚ.

Η βράβευση ήρθε για 2η συνεχόµενη χρονιά, όταν στην εκδήλωση του 2016 το Prelium (LF) Total Return Fund Α & B, είχε καταλάβει την 1η & 2η θέση για την ετήσια επίδοση 9,79% & 8,5% αντίστοιχα το διάστηµα 31/12/2014 - 31/12/2015.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε η Prelium ΑΕΠΕΥ το 2010, µε την πολύτιµη συνεργασία της Eurobank Asset Management ΑΕ∆ΑΚ, έδωσε πλέον καρπούς και ήδη στα πρώτα 6 έτη από τη δηµιουργία του, το Prelium (LF) Total Return Fund, µετρά 3 βραβεία και σηµαντικό ιστορικό επιδόσεων, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Prelium.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v