Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Περιθώριο ανόδου 58% «βλέπει» η Alpha Finance

Ο όμιλος οδεύει προς νέα χρονιά-ρεκόρ, καθώς οι τιμές του αλουμινίου εκτοξεύονται, οι προοπτικές της εγχώριας αγοράς ενέργειας είναι υποσχόμενες ενώ η ΜΕΤΚΑ προβλέπεται να εμφανίσει αξιοπρεπή αποτελέσματα για μια ακόμη χρονιά, σύμφωνα με την Alpha.

Μυτιληναίος: Περιθώριο ανόδου 58% «βλέπει» η Alpha Finance

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Μυτιληναίος, στα 10,5 από 6 ευρώ, δίνει η Alpha Finance, υποδηλώνοντας περιθώριο ανόδου 58% από τα τρέχοντα επίπεδα, σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί τη σύσταση "outperform" για τον τίτλο. 

Οπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, ο όμιλος οδεύει προς νέα χρονιά-ρεκόρ, καθώς οι τιμές του αλουμινίου εκτοξεύονται, οι προοπτικές της εγχώριας αγοράς ενέργειας είναι υποσχόμενες ενώ η ΜΕΤΚΑ προβλέπεται να εμφανίσει αξιοπρεπή αποτελέσματα για μια ακόμη χρονιά. 

Ειδικότερα για την Αλουμίνιον, η Alpha προβλέπει αύξηση των EBITDA στα 170 εκατ. ευρώ φέτος και στα 200 εκατ. ευρώ ως το 2020. 

Οσον αφορά στη ΜΕΤΚΑ, η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι η συγχώνευση με τη Μυτιληναίος θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με τον σχεδιασμό, ως το τρίτο τρίμηνο του 2017.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v