Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραιτήθηκε η χρηματιστηριακή της Ελληνικής Τράπεζας από μέλος του ΧΑ

Την παραίτηση της Ελληνικής Τράπεζας από την ιδιότητα του Μέλους Διαπραγμάτευσης στην Αγορά Αξιών του Χρηματιστηρίου ενέκρινε μεταξύ άλλων η Διοικούσα Επιτροπή του ΧΑ.

Παραιτήθηκε η χρηματιστηριακή της Ελληνικής Τράπεζας από μέλος του ΧΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε, την παραίτηση της εταιρείας - Μέλους του Χρηματιστηρίου «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΛΤΔ», από την ιδιότητα του Μέλους Διαπραγμάτευσης στην Αγορά Αξιών του Χρηματιστηρίου.

Επιπλέον το ΔΣ του ΧΑ ενέκρινε:

* Την παραίτηση της εταιρίας – μέλους του Χ.Α. «EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ.» από την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε. ΣΥΜΒ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝ/ΓΙΑΣ». Ως τελευταία ημέρα Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας ορίζεται η Δευτέρα 06/03/2017.

* Την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εταιριών «ΕΛΑΣΤΡΟΝ Α.Ε.Β.Ε. - ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ» και «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» από την εταιρία – Μέλος «ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί των εν λόγω κινητών αξιών την Δευτέρα 20/02/2017.

* Την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας «INTERCONTINENTAL INTERNATIONAL Α.Ε.Ε.Α.Π.» από την εταιρία – Μέλος «EUROXX Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας την Δευτέρα 20/02/2017.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v