Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Υψηλά μερίσματα στην τριετία βλέπει η Eurobank

Η Eurobank εκτιμά ότι ο ΟΠΑΠ θα μπορεί να επιστρέψει 1 ευρώ επιπλέον στους μετόχους του στην τριετία 2017-19, εκτός της υπολογισμένης μερισματικής απόδοσης ύψους 3 ευρώ ανά μετοχή στην ίδια περίοδο.

ΟΠΑΠ: Υψηλά μερίσματα στην τριετία βλέπει η Eurobank

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, στα 9,9 ευρώ, δίνει η Eurobank Equities σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση "buy" για τον τίτλο. 

Οπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, αναμένεται σημαντική ενίσχυση στην κερδοφορία του Οργανισμού λόγω των VLTs και της αναμενόμενης μακροοικονομικής ανάκαμψης. 

Δεδομένου ότι τα EBITDA του ΟΠΑΠ αναμένεται να ξεπεράσουν τα 400 εκατ. ευρώ με την ολοκλήρωση των σχεδίων για τα VLTs, η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι θα υπάρχει περιθώριο για υψηλές αποδόσεις στους μετόχους τα επόμενα χρόνια.

Η Eurobank εκτιμά ότι ο ΟΠΑΠ θα μπορεί να επιστρέψει 1 ευρώ επιπλέον στους μετόχους του στην τριετία 2017-19, εκτός της υπολογισμένης μερισματικής απόδοσης ύψους 3 ευρώ ανά μετοχή στην ίδια περίοδο. Ως εκ τούτου, η συνολική απόδοση για τους μετόχους αναμένεται να ξεπεράσει το 40%.  

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v