Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανεβάζει τον πήχη για Aegean η Euroxx

Η ισχυρή παραγωγή ελεύθερων ταμειακών ροών και ο υγιής ισολογισμός αφήνουν περιθώριο για υψηλό μέρισμα, τονίζει η Euroxx προβλέποντας μερισματική απόδοση 6-7% το 2017-2018, από τις υψηλότερες του κλάδου πανευρωπαϊκά.

Ανεβάζει τον πήχη για Aegean η Euroxx

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Euroxx, στα 8 από 6,3 ευρώ δίνει η Euroxx σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση "equalweight" για τη μετοχή. 

Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι η κερδοφορία της εισηγμένης αναμένεται να ανακάμψει αλλά οι προκλήσεις παραμένουν, αναφερόμενη στην ανισορροπία μεταξύ της μεταφορικής ικανότητας και της ανόδου στην τουριστική κίνηση, που άσκησε πιέσεις το πρώτο εξάμηνο του 2016. 

Η Euroxx αυξάνει τις εκτιμήσεις της για τα EBITDA της περιόδου 2017-2018 κατά 2-3%, προβλέποντας μέση ετήσια αύξηση των κερδών ανά μετοχή κατά 21% ως το 2019.

Παράλληλα, σημειώνει ότι η ισχυρή παραγωγή ελεύθερων ταμειακών ροών και ο υγιής ισολογισμός αφήνουν περιθώριο για υψηλό μέρισμα. Η χρηματιστηριακή προβλέπει μερισματική απόδοση 6-7% το 2017-2018, από τις υψηλότερες του κλάδου πανευρωπαϊκά.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v