Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγινε «double» στα ραντεβού εισηγμένων με funds των ΗΠΑ

Υψηλόβαθμα στελέχη από 23 εισηγμένες βρίσκονται στις ΗΠΑ για το Roadshow σε Ουάσιγκτον και Ν. Υόρκη. Ξεπερνούν τα 460 τα ραντεβού. Ποιες εταιρείες προηγούνται σε συναντήσεις με ξένους διαχειριστές.

Εγινε «double» στα ραντεβού εισηγμένων με funds των ΗΠΑ

Με περίπου διπλάσιες σε σχέση με πέρυσι προγραμματισμένες συναντήσεις μεταξύ ξένων διαχειριστών και εκπροσώπων ελληνικών επιχειρήσεων και με το «χαμόγελο» που προκάλεσε το πρόσφατο Eurogroup ξεκινάει το 6ο Greek Investment Roadshow που διοργανώνουν σε Ουάσιγκτον και Ν. Υόρκη ο όμιλος Χρηματιστηρίου και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο από 18 έως και 22 Ιουνίου.

Υψηλόβαθμα στελέχη από Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Εurobank, Alpha Bank, ΟΠΑΠ, Μυτιληναίος, Μέτκα, Αegean Airilines, Ομιλος Χρηματιστηρίου, Μότορ Οιλ, Ελληνικά Πετρέλαια, Lamda Development, Fourlis, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Τerna Energy, Intralot, Creta Farm, Grivalia Properties, Marfin Investment Group, Πανγαία, Σαράντης, Πλαστικά Θράκης και Τιτάν θα πραγματοποιήσουν one to one meetings με εκπροσώπους μεγάλων funds που θα συμμετάσχουν και φέτος στην εκδήλωση αυτή.

Η ελληνική αποστολή θα έχει φέτος τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει συναντήσεις και επισκέψεις στην Ουάσιγκτον από 18 έως 20 Ιουνίου, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Select USA 2017 Investment Summit, ενώ παρόντες θα είναι επίσης ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο πρέσβης των ΗΠΑ Geoffrey Pyatt.

Στην Ουάσιγκτον, τα μέλη της αποστολής θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με εκπροσώπους της πολιτικής και οικονομικής κοινότητας, επιχειρηματίες και επενδυτές, καθώς και με εκπροσώπους εμπλεκόμενων θεσμικών φορέων (US Chamber of Commerce, Council on Competitiveness κ.ά), με σκοπό να παρουσιάσουν τα επενδυτικά σχέδια και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Οι τέσσερις τράπεζες, ΟΠΑΠ, όμιλος Μυτιληναίου και Aegean Airlines προηγούνται σε προγραμματισμένες συναντήσεις με ξένους διαχειριστές. Ξεπερνούν τα 460 τα φετινά ραντεβού, ενώ άνω των 90 είναι οι αναλυτές που θα δώσουν το παρών, εκπροσωπώντας περισσότερα από 65 διεθνή funds.

Μεταξύ αυτών: Alden Global Capital, Alpine Woods, Barrow Hanley, Falcon Management, Morgan Stanley, Invesco, Lazard Asset Management, Marathon, Northwood Securities,, Soros Fund Management, Franklin Templeton, American Century, Lord Abbett, Millville Opportunities, Oppenheimer Funds.

Χορηγοί της φετινής διοργάνωσης είναι οι Πειραιώς Χρηματιστηριακή, Alpha Finance, Axia Capital Markets, Εurobank Equities και ο συνεργάτης της Auerbach Grayson, Εθνική Χρηματιστηριακή και Μorgan Stanley.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v