Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ε.Κ.: Ενέκρινε το ενημερωτικό της BriQ Properties

Το Συμπλήρωμα του Πληροφοριακού Δελτίου της εταιρείας "Σουρωτή" και το ενημερωτικό δελτίο της BriQ Properties ενέκρινε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Ε.Κ.: Ενέκρινε το ενημερωτικό της BriQ Properties

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 793η/26.7.2017 συνεδρίασή του αποφάσισε την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «BriQ Properties Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία», για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία της «Κύριας Αγοράς» του Χρηματιστηρίου Αθηνών των κοινών, ονομαστικών μετοχών οι οποίες προήλθαν από τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της «Quest Συμμετοχών Α.Ε.» με επιστροφή στους μετόχους της εις είδος των μετοχών της εταιρίας «BriQ Properties Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία».

Επιπλέον η Ε.Κ. αποφάσισε την έγκριση του περιεχομένου του Συμπληρώματος του από 6.7.2017 δημοσιευμένου Πληροφοριακού Δελτίου της εταιρείας «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ «ΣΟΥΡΩΤΗ» για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με δημόσια προσφορά, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και με καταβολή μετρητών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v