Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι βλέπει για τα αποτελέσματα των G.RE.CO. η Eurobank Equities

Οι μακροοικονομικοί δείκτες τη συγκεκριμένη περίοδο δείχνουν ένα ελαφρά βελτιωμένο περιβάλλον, εκτιμά η χρηματιστηριακή. Πού τοποθετεί τις τιμές-στόχους για τις μετοχές.

Τι βλέπει για τα αποτελέσματα των G.RE.CO. η Eurobank Equities

Τις προβλέψεις της για τα αποτελέσματα των μετοχών εισηγμένων που σχετίζονται με την κατανάλωση, των G.RE.CO, καταθέτει η Eurobank Equities. Όπως σημειώνει, οι μακροοικονομικοί δείκτες τη συγκεκριμένη περίοδο δείχνουν ένα ελαφρά βελτιωμένο περιβάλλον.

Στο focus βρίσκεται η Aegean, για την οποία αναμένεται ισχυρό τρίμηνο, οδηγούμενο από την ανάκαμψη στα περιθώρια και τη θετική ισορροπία μεταξύ χωρητικότητας και ζήτησης. Εκτιμά 13% αύξηση εσόδων και κέρδη προ φόρων της τάξης των 19,5 εκατ. ευρώ. Η σύσταση είναι «αγορά», με την τιμή-στόχο στα 9,3 ευρώ.

Στον ΟΠΑΠ, η εκτίμηση είναι ότι θα καταγραφεί μείωση 2,1% στα μεικτά κέρδη παιγνίων (GGR) και διαμόρφωση των EBITDA στα 67,7 εκατ. ευρώ. Η σύσταση είναι «αγορά» και η τιμή-στόχος στα 10,7 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά στις επιχειρήσεις στον χώρο της λιανικής, για τη Fourlis αναμένεται ικανοποιητικό τρίμηνο και EBITDA 8,5 εκατ. ευρώ, ελαφρά λιγότερα από το αντίστοιχο τρίμηνο του 2016, αλλά η πρόβλεψη για το σύνολο του έτους είναι κοντά στα 45 εκατ. ευρώ (σύσταση αγορά και τιμή-στόχος τα 6,3 ευρώ).

Για τη Folli Follie, εκτιμάται ότι τα έσοδα κινήθηκαν με ανάλογο ρυθμό αυτού του α’ τριμήνου (11%). Βλέπει ότι τα EBITDA θα κινηθούν στο επίπεδο των 83 εκατ. ευρώ. (σύσταση «διακράτηση», με τιμή-στόχο τα 23 ευρώ.

Στην περίπτωση της Jumbo, η εκτίμηση είναι ότι στο σύνολο της οικονομικής χρήσης 2017 θα παρουσιάσει EBITDA ύψους 201 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 133 εκατ., αύξηση 11,5% (σύσταση «αγορά» και τιμή-στόχος 18,2 ευρώ).

Για το Πλαίσιο, η σύσταση είναι «αγορά» και η τιμή-στόχος στα 6,3 ευρώ.

Τέλος, για την Intralot, η Eurobank Equities εκτιμά πως τα EBITDA β' τριμήνου θα είναι της τάξης των 46 εκατ. ευρώ (σύσταση «διακράτηση» με τιμή-στόχο το 1,2 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v