ΟΠΑΠ: Κορυφαία επιλογή για τη Eurobank Equities

Με την επαναλαμβανόμενη μερισματική απόδοση των επόμενων ετών να διαμορφώνεται περί το 9-10%, η συνολική απόδοση για τους μετόχους ενδέχεται να φτάσει το 40% ως το 2019, αναφέρει η χρηματιστηριακή.

ΟΠΑΠ: Κορυφαία επιλογή για τη Eurobank Equities

Στα 10,7 ευρώ προσαρμόζει την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Eurobank Equities σε έκθεσή της στην οποία δίνει σύσταση buy για τον τίτλο. 

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι το 2017 είναι μεταβατικό έτος για τον Οργανισμό καθώς ξεκινούν τα VLTs και νέα ψηφιακά παιχνίδια. 

Επισημαίνει ότι αναμένει σημαντική αύξηση κερδοφορίας, άνω του 20% για τον OΠΑΠ τη διετία 2018-2019 λόγω της μακροοικονομικής βελτίωσης και της αναδιάρθρωσης του υφιστάμενου χαρτοφυλακίου του οργανισμού. 

Τονίζει δε ότι με την επαναλαμβανόμενη μερισματική απόδοση των επόμενων ετών να διαμορφώνεται περί το 9-10%, η συνολική απόδοση για τους μετόχους ενδέχεται να φτάσει το 40% ως το 2019 και επισημαίνει ότι παραμένει μια από τις κορυφαίες επιλογές της στην Ελλάδα. 

Οσον αφορά στα αποτελέσματα β' τριμήνου, τονίζει ότι επιβαρύνθηκε από τη δύσκολη σύγκριση και την αύξηση των λειτουργικών δαπανών, προσθέτοντας ότι το β' εξάμηνο αναμένεται να είναι θετικό. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v