Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Αποδόσεις ως 40% για τους μετόχους μέχρι το 2019 βλέπει η Eurobank

Με επαναλαμβανόμενη μερισματική απόδοση 9-10% τα επόμενα χρόνια, οι συνολικές αποδόσεις για τους μετόχους μπορούν να φτάσουν το 40% ως το 2019, σημειώνει η χρηματιστηριακή.

ΟΠΑΠ: Αποδόσεις ως 40% για τους μετόχους μέχρι το 2019 βλέπει η Eurobank

Ισχυρά έσοδα αναμένεται να ανακοινώσει ο ΟΠΑΠ το Q3 λόγω και της εκκίνησης των VLTs και των virtual games, σημειώνει η Eurobank Equities σε έκθεσή της για τη μετοχή, για την οποία δίνει τιμή-στόχο στα 10,7 ευρώ και σύσταση "buy", ενώ διατηρεί τη μετοχή στις κορυφαίες επιλογές της. 

Η χρηματιστηριακή αναμένει ότι τα ακαθάριστα έσοδα από το gaming θα αυξηθούν 7,3% σε ετήσια βάση, με τα EBITDA να διαμορφώνονται στα 73 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 17%. Εάν οι προβλέψεις επιβεβαιωθούν, ο ΟΠΑΠ θα μπορεί να πετύχει EBITDA άνω των 300 εκατ. ευρώ στο σύνολο της χρήσης, σημειώνει. 

Η χρηματιστηριακή τονίζει ότι ο ΟΠΑΠ αποτελεί μοναδική επενδυτική περίπτωση, καθώς προσφέρει έναν ελκυστικό συνδυασμό αύξησης κερδών και προοπτικής ισχυρών επιστροφών κεφαλαίων. Με επαναλαμβανόμενη μερισματική απόδοση 9-10% τα επόμενα χρόνια, οι συνολικές αποδόσεις για τους μετόχους μπορούν να φτάσουν το 40% ως το 2019, εάν ο ΟΠΑΠ μοχλεύσει περαιτέρω τον ισολογισμό του.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v