Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Στα €3,2 «κόβει» τον στόχο η IBG - Τι βλέπει για το Q3

Η Πειραιώς αναμένεται να ανακοινώσει ζημίες μετά φόρων ύψους 21 εκατ. ευρώ από ζημίες 67 εκατ. ευρώ το προηγούμενο τρίμηνο. Αναμένεται μικρή αύξηση των προβλέψεων. Discount λόγω περιορισμένης ορατότητας θέτει η χρηματιστηριακή.

Πειραιώς: Στα €3,2 «κόβει» τον στόχο η IBG - Τι βλέπει για το Q3

Νέα, χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς, στα 3,2 από 5,3 ευρώ δίνει η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος σε έκθεσή της, στην οποία διατηρεί τη σύσταση "buy" για τη μετοχή και καταθέτει τις προβλέψεις της για τα αποτελέσματα γ' τριμήνου. 

Η IBG σημειώνει ότι αναμένονται καλύτερες τάσεις στον ισολογισμό της τράπεζας σε σχέση με τα δύο προηγούμενα τρίμηνα.

Οπως προβλέπει, η Πειραιώς αναμένεται να ανακοινώσει ζημίες μετά φόρων ύψους 21 εκατ. ευρώ από ζημίες 67 εκατ. ευρώ το προηγούμενο τρίμηνο. 

Τα καθαρά έσοδα από τόκους αναμένεται να παραμείνουν σταθερά, στα 430 εκατ. ευρώ το Q3, με τα έσοδα από συναλλαγές να υποχωρούν 67% στα 22 εκατ. ευρώ. 

Τα έσοδα προ προβλέψεων αναμένεται να καταγράψουν κάμψη 14% σε σχέση με το Q2, στα 252 εκατ. ευρώ ενώ οι προβλέψεις για επισφάλειες αναμένεται να αυξηθούν στα 270 εκατ. ευρώ. 

Σημειώνεται ότι η χρηματιστηριακή κόβει την τιμή-στόχο καθώς θέτει εκ νέου «discount» 40% λόγω περιορισμένης ορατότητας. 

Η Πειραιώς ανακοινώνει αποτελέσματα την ερχόμενη Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, μετά το κλείσιμο της αγοράς. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v