Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Στα 2,51 ευρώ μειώνει τον στόχο η IBG

Η Πειραιώς αναμένεται να ανακοινώσει ζημίες μετά φόρων ύψους 21 εκατ. ευρώ από ζημίες 67 εκατ. ευρώ το προηγούμενο τρίμηνο. Αναμένεται μικρή αύξηση των προβλέψεων. Discount λόγω περιορισμένης ορατότητας θέτει η χρηματιστηριακή.

Alpha: Στα 2,51 ευρώ μειώνει τον στόχο η IBG

Νέα, χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Alpha Bank, στα 2,51 από 3,13 ευρώ θέτει η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί τη σύσταση "buy" και καταθέτει τις εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα γ' τριμήνου. 

Η IBG σημειώνει ότι δεν αναμένονται μεγάλες διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, με ήπιες πιέσεις σε καθαρά έσοδα από τόκους και προμήθειες και υψηλότερες προβλέψεις. 

Οπως προβλέπει, η Alpha αναμένεται να ανακοινώσει κέρδη μετά φόρων ύψους 25 εκατ. ευρώ από κέρδη 1 εκατ. ευρώ το προηγούμενο τρίμηνο. 

Τα καθαρά έσοδα από τόκους αναμένεται να μειωθούν οριακά στα 487 εκατ. ευρώ το Q3, με τα έσοδα από συναλλαγές να διπλασιάζονται στα 34 εκατ. ευρώ.  

Τα έσοδα προ προβλέψεων αναμένεται να κυμανθούν στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο τρίμηνο, στα 315 εκατ. ευρώ ενώ οι προβλέψεις για επισφάλειες αναμένεται να αυξηθούν στα 280 από 217 εκατ. ευρώ στο Q2. 

Σημειώνεται ότι η χρηματιστηριακή κόβει την τιμή-στόχο καθώς θέτει εκ νέου «discount» 20% λόγω περιορισμένης ορατότητας. 

Η Alpha ανακοινώνει αποτελέσματα την ερχόμενη Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, μετά το κλείσιμο της αγοράς. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v