Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέρνα Ενεργειακή: Νέος στόχος τα 5,8 ευρώ από Euroxx

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι η εταιρία εμφάνισε ισχυρές επιδόσεις και το Q3 σε επίπεδο πωλήσεων και EBITDA, ενώ τα καθαρά κέρδη επηρεάστηκαν αρνητικά από τα αυξημένα επιτοκιακά κόστη και τη φορολογία.

Τέρνα Ενεργειακή: Νέος στόχος τα 5,8 ευρώ από Euroxx

Περιθώριο ανόδου 37,2% στον τίτλο της Τέρνα Ενεργειακής βλέπει η Euroxx σε έκθεσή της, καθώς ανεβάζει την τιμή-στόχο για τη μετοχή στα 5,8 ευρώ, μετά και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γ' τριμήνου. 

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι η εταιρία εμφάνισε ισχυρές επιδόσεις και το Q3 σε επίπεδο πωλήσεων και EBITDA ενώ τα καθαρά κέρδη επηρεάστηκαν αρνητικά από τα αυξημένα επιτοκιακά κόστη και τη φορολογία. 

Η Euroxx αυξάνει την εκτίμησή της για τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρίας κατά 5% ενώ υποβαθμίζει τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή του 2018 και του 2019, λόγω αυξημένων υποθέσεων για τα επιτοκιακά κόστη. 

Σημειώνει ότι προτιμά την Τέρνα Ενεργειακή μεταξύ των ελληνικών εταιριών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, λόγω των σημαντικών προοπτικών αύξησης κερδοφορίας και της μεγάλης διασποράς του χαρτοφυλακίου της. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v