Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Trust: Πιο συγκρατημένοι οι επενδυτές για το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς

Oι προβλέψεις των συμμετεχόντων για την πορεία της αγοράς παρουσίασαν μέτρια επίπεδα αισιοδοξίας, σε σύγκριση με αυτές του πρώτου τριμήνου.

Alpha Trust: Πιο συγκρατημένοι οι επενδυτές για το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς

Το «Τηλεσκόπιο» της Alpha Trust κατέγραψε την τάση των αγορών για το δεύτερο τρίμηνο του 2018, για ακόμη μια φορά με τη συμμετοχή Επαγγελματιών του Χρηματοπιστωτικού Κλάδου και Ανεξάρτητων Ιδιωτών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι προβλέψεις των συμμετεχόντων για την πορεία της αγοράς παρουσίασαν μέτρια επίπεδα αισιοδοξίας, σε σύγκριση με αυτές του πρώτου τριμήνου.

Πιο συγκεκριμένα, στο τρέχον τρίμηνο οι συμμετέχοντες προβλέπουν σταθεροποιητικές τάσεις σε όλο το φάσμα της αγοράς, κυρίως εκτός Ελλάδας, ενώ για την πορεία της χώρας τηρούν συγκρατημένη αισιοδοξία.

Για το Γενικό Δείκτη Τιμών Χ.Α. οι συμμετέχοντες αναμένουν κλείσιμο σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με αυτό του πρώτου τριμήνου της χρονιάς (Q1 μ.ο. +18,38% - Q2 μ.ο. +5.98%). Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας προβλέπουν ότι θα ανέλθει σε σημαντικά υψηλότερα επίπεδα από το κλείσιμο της τιμής στις 29/03/2018.

Οι συμμετέχοντες με τις ακριβέστερες προβλέψεις για την πορεία των αγορών βραβεύονται και αυτό το τρίμηνο με ένα Επενδυτικό – Αποταμιευτικό Πρόγραμμα «Ψιλά-Ψηλά» από την Alpha Trust τριετούς διάρκειας.

*Οι Πίνακες Προβλέψεων και Αποτελεσμάτων της Alpha Trust, δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v