Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Αύξηση εσόδων 5% το Q1 προβλέπει η IBG

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι ο τζίρος του ομίλου θα αυξηθεί καθώς τα νέα προϊόντα (virtual games, VLTs) θα υπεραντισταθμίσουν τις αδύναμες επιδόσεις σε Κίνο, Πάμε Στοίχημα και Τζόκερ.

ΟΠΑΠ: Αύξηση εσόδων 5% το Q1 προβλέπει η IBG

Ο ΟΠΑΠ θα ανακοινώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα πρώτου τριμήνου, εκτιμά η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος σε έκθεσή της για τη μετοχή, στην οποία διατηρεί σύσταση "buy" και τιμή-στόχο στα 13,3 ευρώ, υποδηλώνοντας περιθώρια ανόδου άνω του 38%. 

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι ο τζίρος του ομίλου θα αυξηθεί καθώς τα νέα προϊόντα (virtual games, VLTs) θα υπεραντισταθμίσουν τις αδύναμες επιδόσεις σε Κίνο, Πάμε Στοίχημα και Τζόκερ, ενώ τα EBITDA αναμένεται να παραμένουν στάσιμα λόγω αυξημένου λειτουργικού κόστους και τα κέρδη εκτιμάται ότι θα υποχωρήσουν λόγω υψηλότερων δαπανών για αποσβέσεις

Η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι ο όμιλος θα ανακοινώσει έσοδα 376 εκατ. το πρώτο τρίμηνο, αυξημένα κατά 5% σε ετήσια βάση, με τα EBITDA να διαμορφώνονται στα 79,5 εκατ. ευρώ με άνοδο 1% και τα καθαρά κέρδη να υποχωρούν 14% στα 33,6 εκατ. ευρώ. 

Η ΟΠΑΠ ανακοινώνει αποτελέσματα στις 30 Μαϊου, μετά το κλείσιμο της αγοράς. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v