Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Success story η Jumbo, λέει η Optima, νέα τιμή-στόχος

Η χρηματιστηριακή αναμένει ότι η εταιρεία θα εμφανίσει φέτος πωλήσεις άνω του 1 δισ. ευρώ, στο 1,01 δισ. ευρώ με άνοδο 6,4% σε ετήσια βάση, με τα EBITDA να ενισχύονται 2% στα 323,8 εκατ. ευρώ.

Success story η Jumbo, λέει η Optima, νέα τιμή-στόχος

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Jumbo, στα 31,1 από 22,7 ευρώ δίνει η Optima σε έκθεσή της, στην οποία διατηρεί σύσταση "buy" καθώς το περιθώριο ανόδου διαμορφώνεται στο 24,4%. 

Στην έκθεση η χρηματιστηριακή κάνει λόγο για ένα «συνεχιζόμενο success story», καθώς η εισηγμένη συνεχίζει να επλήσσει τους μετόχους της, υπεραποδίδοντας τόσο έναντι του guidance της διοίκησης όσο και έναντι των προσδοκιών της αγοράς. 

Η μετοχή διαπραγματεύεται με Ρ/Ε 12,1 για το 2023, υποδηλώνοντας discount 7% έναντι του ανταγωνισμού, ενώ κινείται κάτω και από το ιστορικό Ρ/Ε της μετοχής, στο 12,7. Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι το discount είναι αδικαιολόγητο, δεδομένου του επιχειρηματικού μοντέλου της εταιρείας, των αναπτυξιακών προοπτικών και του υγιούς ισολογισμού. 

Η χρηματιστηριακή αναμένει ότι η εταιρεία θα εμφανίσει φέτος πωλήσεις άνω του 1 δισ. ευρώ, στο 1,01 δισ. ευρώ με άνοδο 6,4% σε ετήσια βάση, με τα EBITDA να ενισχύονται 2% στα 323,8 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη να διαμορφώνονται στα 225,6 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 1,5%. 

  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v