Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Finance: Αύξηση της τιμής-στόχου για την Titan στα €35,83

Οι μελλοντικές επιδόσεις του ομίλου, προερχόμενες από μια εντυπωσιακή χρονιά το 2023, θα συνεχίσουν να είναι ισχυρές, επισημαίνει. Περιλαμβάνει τον τίτλο στις κορυφαίες επιλογές.

Alpha Finance: Αύξηση της τιμής-στόχου για την Titan στα €35,83

Η Alpha Finance προχωρά σε επικαιροποίηση του μοντέλου της για την Titan Cement και επαναβεβαιώνει τη σύσταση αγοράς με αύξηση της τιμής-στόχου στα €35,83 ανά μετοχή, με προβλεπόμενη συνολική ανοδική απόδοση περίπου 41%.

Στο σημείωμα για τον όμιλο, υποστηρίζει ότι οι μελλοντικές επιδόσεις της Titan Cement, προερχόμενες από μια εντυπωσιακή χρονιά το 2023, θα συνεχίσουν να είναι ισχυρές, καθώς διάφοροι παράγοντες θα ωθήσουν τον όμιλο σε υψηλότερα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας οπτικής ταυτότητας σε ευθυγράμμιση με τις στρατηγικές κατευθύνσεις του 2026, δίνοντας έμφαση στη δέσμευση για μια πιο πράσινη μετάβαση, την ψηφιοποίηση και τις βιώσιμες λύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι επικαιροποιημένες εκτιμήσεις βλέπουν αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 5% περίπου με ετησιοποιημένο ρυθμό (CAGR) για τα έτη 2022-2026, φθάνοντας τα €2,9 δισ. περίπου και τα EBITDA προβλέπεται να αυξηθούν κατά 14% (CAGR) για τα έτη 2022-2026, φθάνοντας τα €635 εκατ. Αυτές οι προβλέψεις οδηγούν σε κέρδη ανά μετοχή για το 2026 ύψους €3,84, πάνω από τις αρχικές προβλέψεις της διοίκησης για €3,00 ανά μετοχή.

Οι επενδύσεις στην τεχνολογία και οι βιώσιμες πρωτοβουλίες υποστηρίζουν αυτές τις εκτιμήσεις, υποσχόμενες ισχυρές λειτουργικές ταμειακές ροές και επιτρέποντας υψηλότερες ανταμοιβές στους μετόχους, συμπεριλαμβανομένου ενός προγράμματος επαναγοράς. Οι ευνοϊκές προοπτικές της εταιρείας προτρέπουν σε αύξηση της 12μηνης τιμής-στόχου κατά 42% στα €35,83 ανά μετοχή, με προβλεπόμενη συνολική ανοδική απόδοση περίπου 41%.

Η Titan Cement θεωρείται μία από τις κορυφαίες επιλογές της για το έτος, επωφελούμενη από την ισχυρή αγωγιμότητα έργων και την επιτάχυνση των πρωτοβουλιών ESG.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v